Pozitív lett a teszt, de félek, mi van ha mégsem vagyok terhes?
Sok sok ilyen kérdés van, de neked ez az első:)
Nyugodj meg légy szíves, a baba nem tűnik el, a teszt sosem lesz terhesség hiányában pozitív!!! SOHA:)))
Szóval pihi és mindenfajta móka hétfőig...csak ne agyalj!
Remélem sikerült a baba, és ha igen, akkor gratulálok!
Nem szeretnélek elbizonytalanítani, de én jártam már úgy, hogy a teszt pozitív lett, elmentem a nőgyógyászhoz nem látott semmit, visszahívott egy hét múlva, vettek vért és nem voltam terhes.
Tiszta szívemből kívánom, hogy Nektek sikerüljön!!
de lehet pozitív a teszt terhesség nélkül.... pont ma olvastam egy korábbi csaj történetét, mindjárt belinkelem ide.
Itt a link, a 7.oldalon lévő kommentetolvassátok el!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
na de ne aggódj, tutira terhes vagy:9 Nyugi, mindn rendben lesz!
2 kisfiú anyuja
aki pozitivat tesztel az terhes ha csak nincs daganatos cisztaja vagy nem szed olyan keszitmenyeket melyek HCG-t tartalmaznak de ezeknek a gyogyszereknek a betegtajekoztatojan fel van tuntetve hogy hamis poztiv vagy negativ eredmenyt adhat...az a csaj is terhes volt de koran elevszitette. a nem vart elotti pozitiv tesztek 50%a vetelessel vegzodik. A nem vart napja utan lehet csak biztosat tesztelni es innetol kezdve rohamosan csokken a veteles kockazata is.
kedves kerdezo nagyon de nagyon koran mentel orvoshoz. beleestel abba a hibaba amibe szinte mindenki ezen az oldalon. az orvosod eltette a penzt es visszahiv par nap mulva...ez a szokas. A pozitiv teszt utanni 2-4 hetben kell menni eloszor uhra. ha elotte mesz max fejfajast okozol magadnak az idegeskedessel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!