Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Doki most kiséri az egéssz...

Doki most kiséri az egéssz ciklusomat, és figyeli ultrahangon a pé. Azt mondta szólni fog mikor akciózzunk. Ez a módszer biztosabb, mint bármi más?

Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 13:18
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Hogy minden bármi másnál biztosabb-e nem tudom, de az nem baj, ha figyeli, és szól. Egy ismerősömnek is figyelte, és így derült ki, hogy neki nincsen. Persze nem el akartalak keseríteni, csak mondom, hogy ez jó dolog.
2008. jan. 25. 13:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! Négy hónap próbálkozás után kértem meg a dokit mert nekem ez már a második gyerek lenne 38 éves vagyok igy aztán nem érek rá évekig próbálkozni.Ezen kivül még NAGYON hátra hajló a méhem igy aztán már többet állok tótágast mint a lábamon és mégse jött össze.
2008. jan. 25. 13:34
 3/4 anonim válasza:
100%
Ez semmivel sem biztosabb, mint mondjuk a hőmérséklet-mérés vagy az ovulációs teszt....négy hónapja pont pete kilökődés előtt két nappal voltam dokinál, mondta, mikor kell akciózni, mégsem jött össze...és azóta sem....pedig minden oké, nyálkavastagság, peteérés, menzesz, stb...sok egyéb ok van még, ami számít: pl. átjárhatóság (amit a doki sem tud ultrahangról megnézni), apuka sejtecskéi, lelkiállapot...azért csak mindent bele!
2008. jan. 25. 14:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem 3 hónapi ellenőrzés után a harmadik ciklusban nem talált a doki petét. Sírtam mint az árvaszamár. A nőgyógyim írt klinikai beutalót, hogy a következő mensim 3. napján menjek be kivizsgálásra. De abban a hónapban nem jött meg. 9 hónapra rá 4 kilós kislányom született. A doki azt mondta, ha a vizsgálat előtt csak 1-2 órával volt a tüszőrepedésem, akkor már UH-n nem látnak semmit :S
2008. jan. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!