Hol es milyen korulmenyek kozott tortenik a kaparas, illetve abortusz?
Ssjnálom...
Kórházban klinikán nem nőgyógyászaton.
igen altatásban vénásan és gázzal.
helyzet?,???? hogy érted?
érzés? nem érzed utánna meg olyan mint a vérzés.
fáj... főleg lelkileg- missed-
mennyi idő? egy hónap ...
ingyenes ha orvosilag indokolt fizetni csak a magzatelhajtásért kell.
Dehogy!!
Az csak régen volt, most 5 perces altatással veszik el, olyan lesz, mintha nem is aludtál volna.
Nekem eg küretem volt a nyáron, de nem fájt, és csak 5 perc volt. Ne félj! És sajnálom.:(
Megirnád mi a baj, amiért nem tarthatod meg?
Altatnak, küretszobában, vagy műtöben végzik.
Nem érzel semmit
Nem kell fizetni érte, ha TÉNYLEG indokolt az abortusz
egyébként 30.000ft, ha van TB-d
szia
nekem volt egyszer missed ab.
nekem akkor azt mondta a doki h nem altat, hanem bódít és helyi érzéstelenítést ad, előszőr kaptam egy szurit a karomba azt mondta nem fogok érezni semmit, hát őszintén az első helyi érzéstelenítést mintha éreztem volna, de utána azonnal elaludtam és mire felébredtem már a szobámban voltam. Ja és előtte feltesznek egy tablettát, hogy kinyíljon a méhszáj, de attól is úgy elálmosodsz, h átalszod azt a 3-4 órát.
De ezt meg is tudja neked mondani az orvosod, hogy abban a kórházban mi a szokás, van ahol kapásból altatnak, és máshol bódítanak.
Ne félj, nem fogsz érezni semmit, én annyira rettegtem, hogy sírógörcsöm volt napokig előtte.
Remélem hamar átesel rajta, és gyorsan felépülsz!
Ja, és mi most 32 hetesek vagyunk :) Minden jót!
utolsó vagyok.,
Melyik kórházban fogják csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!