Medi lab teszt csalt már valakinek? és volt már nagyon halvány?
Én teszteltem már kétszer pozitívat medilabbal, de nem voltam terhes. Nekem is halvány volt, de egyértelműen látszott mindkettőn. Csináltam Gabrielt, az totál negatív volt, nem islett belőle baba:(. Azóta utánolvastam, és a medilab sajnos sokaknak mutatott már álpozitívat, nem megbízható teszt! Én soha többé nem veszek!
Persze, a pozitívat kimutatja, de nem csak az a lényeg, hanem hogy a negatív is negatív legyen, de nálam nem volt az:(.
Friss hozzászóló vagyok a gyakori kérdések között: nekem olyan valaki ajánlotta a Medi-labot, akinek nem volt baja vele soha, és azóta én is használom, nekem bevált.
Más: egyszer az orvosom azt tanácsolta, hogy az érzékeny teszteket érdemes 2-3 nap múlva megismételni, és ha a teszt nem olyan drága, akkor az (de nem aznapi!) ismétlés nem kidobott pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!