Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Medi lab teszt csalt már...

Medi lab teszt csalt már valakinek? és volt már nagyon halvány?

Figyelt kérdés
két hetes lehetek ha terhes vagyok,ma volt vérzésem de gyenge,de ennek ellenére teszteltem,és igaz hogy nagyon halványan(de nyagyon)4-5 perc mulva alig láthato csikocska jött ki,rá fél orára szépen látni de tudom akkor már nem érvényes az eredmény.már volt egy hamis pozitiv tesztem egyszer,megint elöfordulna?
2011. jan. 18. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én soha nem csalódtam ebbe a tesztbe,volt mikor eléggé halvány volt,de pár nap múlva már nagyon feltűnő volt a csík. (3 terhességen és vagy 50 tesztelésen vagyok túl)
2011. jan. 18. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Én teszteltem már kétszer pozitívat medilabbal, de nem voltam terhes. Nekem is halvány volt, de egyértelműen látszott mindkettőn. Csináltam Gabrielt, az totál negatív volt, nem islett belőle baba:(. Azóta utánolvastam, és a medilab sajnos sokaknak mutatott már álpozitívat, nem megbízható teszt! Én soha többé nem veszek!

Persze, a pozitívat kimutatja, de nem csak az a lényeg, hanem hogy a negatív is negatív legyen, de nálam nem volt az:(.

2011. jan. 18. 21:10
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem 1x csapott be,többet lehetőséget nem adtam neki!
2011. jan. 19. 08:04
 4/5 anonim válasza:
Engem is becsapott halvány pozitivat mutatott elmentem dokihoz és kiderült hogy nem is vagyok terhes.Én többet nem veszek olyat tuti!!!
2011. jan. 19. 17:12
 5/5 anonim válasza:

Friss hozzászóló vagyok a gyakori kérdések között: nekem olyan valaki ajánlotta a Medi-labot, akinek nem volt baja vele soha, és azóta én is használom, nekem bevált.

Más: egyszer az orvosom azt tanácsolta, hogy az érzékeny teszteket érdemes 2-3 nap múlva megismételni, és ha a teszt nem olyan drága, akkor az (de nem aznapi!) ismétlés nem kidobott pénz.

2011. márc. 3. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!