Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki adjon tanácsot, lehet...

Valaki adjon tanácsot, lehet még ebben a hónapban babám?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni, hogy a 20. napon nagyon fájt a derekam. 21. napon volt vérzésem. a 10-es teszt 26 nap. negatív lett. 25. -ös 28. nap szintén negatív. van még esélyem a babára?
2011. jan. 18. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Na miújság??Izgulunk:)Teszteltél?
2011. jan. 21. 11:47
 12/13 A kérdező kommentje:
teszteltem annyit hogy még, mindíg negatív volt, és ma meg is jött. nem értem akkor mi volt az 21-én /nem értem . Az elsö terhességem 1. hónappban osszejott, a 2. 2év után el is ment a baba 11. héten most 7. hónap próbálkozásnál tartunk és a ciklus 15. napjától a 25.-ik napjáig duphastont szedtem. na ez van velem. reménytelen estet vagyok
2011. jan. 21. 13:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem igaz hogy reménytelen eset vagy!!!!Közel már a cél,ez biztos!!!!Légy pozitív:)Tudom nehéz ennyi csalódás után de hidd el a szenvedésnek mindig meg van a gyümölcse:)Kitartás!Ne keseredj el!!!
2011. jan. 24. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!