Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Nekem ez...

Mikor teszteljek? Nekem ez picit bonyolult (többit lent)

Figyelt kérdés

Elméletileg még meg van a mensesem,de nem a szokásos mennyiségbe.Az első nap semmi eltérés nem volt,de a 2.3.nap fele annyi,ma meg(a 4.napon)szinte el is múlt.Mikor teszteljek,mikor már teljesem elmúlik?

Amúgy ha a 2-3 óránkénti pisilés sűrű,akkor sűrűn kell pisilni(vagy hogy csak 1 óra telik el)

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. jan. 14. 10:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak:köszi aranyos vagy.Most még nem lesz kistesó,de amúgy is későbbre tervezzük,mert most olyan munkát szeretnénk csinálni nyáron,amit én kismamaként nem csinálhattam volna.(de a szívem legmélyén amúgy reménykedtem hátha baba van a dologban,de nem)
2011. jan. 18. 19:27
 22/24 anonim ***** válasza:

Szia. Nálam is hasonló volt a helyzet,megjött a pontos napján nagyon kicsit,2napig.Kicsit fura volt de nem foglalkoztam vele,aztán a következő hónapban már nem jött meg.Uh-á szerint már 6+4napos voltam,valószínű későn fogant,és azért jött meg minimálisan 2napra:) Azóta a kislányom 2éves múlt :)

minden jót

2011. jan. 22. 07:44
 23/24 anonim ***** válasza:

Egyesek úgy szólnak hozzá bizonyos dolgokhoz hogy nem mondanám eléggé tájékozottnak őket, ha valamiről nem tudnak olyan sokat, ne is válaszoljanak az a legegyszerűbb, vagy pedig a bunkóskodást hagyják másnak!Nem azért kérdez az ember hogy aztán leoltsák a francba, már elnézést!

Teljesen megalapozott volt a kérdés szerintem, sokszor hallani ilyet, ahogy volt már olyan is hogy valaki gyógyszer mellett lett terhes,ismertem többet is..a természet és a szervezet fura dolgokra képes, el sem hinnénk mennyire, sokkal többféle lehetőség és variáció létezik mindenre mint mi azt gondolnánk, de annak ellenére hogy mi nem tudunk róla, még nem kéne a másikat lehurrogni, inkább utána kéne olvasni!

2011. jan. 22. 09:49
 24/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!teljesen igazad van,az csak a pláne a dologban,ha nem is a kérdésre válaszolnak.de nem csak az én kérdésemnél,sajnos nagyon sok ilyet olvasok,hogy csak okoskodnak.
2011. jan. 22. 19:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!