Mikor teszteljek? Nekem ez picit bonyolult (többit lent)
Elméletileg még meg van a mensesem,de nem a szokásos mennyiségbe.Az első nap semmi eltérés nem volt,de a 2.3.nap fele annyi,ma meg(a 4.napon)szinte el is múlt.Mikor teszteljek,mikor már teljesem elmúlik?
Amúgy ha a 2-3 óránkénti pisilés sűrű,akkor sűrűn kell pisilni(vagy hogy csak 1 óra telik el)
A válaszokat előre is köszönöm.
Nem kizárt, csak ritka. De legtöbben ezt írták.
Csinálj egy tesztet, szinte bármikor, mert akinek mensi mellett lesz baba, annak amúgyis más valami a ciklusában szóval nincs szabály arra hogy mikor....
Na kedves utolsó te adtál nekem pontos választ.Köszönöm!!!
Akkor mindegy hogy mikor.
(A 13:00-ás válaszolónak:amúgy nem értem miért kellene minden mensinél tesztelni,ha eddig mindig 5-6 naposak a ciklusaim,csak most az 1x más,mert habár mindig máskor jön meg,de a hossza sose volt változó)
Megírom.de ha csak azért akarod hogy megírjam,hogy utána mondhasd azt:hogy na ugye én meg mondtam,akkor meg se írom.
Ha nem ezért akarod akkor igen.
Jó,majd megírom(pontosan nem tudom mikor fogok tesztelni)
Amúgy én is ebben a teóriában hiszek,és csak azért tesztelek,hogy tudjam terhes vagyok-e,mert azért nem mindegy mert sok mindent másképp csinálsz.
Amúgy későbbre terveznénk a kistesót,de ha most jön akkor most,ha később akkor később.
Ha szeretnétek kistesót akkor szurkolok! Tudom milyen érzés azon izgulni hogy vajon kimutatná-e már a teszt, szerintem titkon mindenki izgult hogy vajon mikor teszteljen? :)))
Én a helyedben megcsinálnám amikor elmúlt!
Tegnap megvettük a tesztet,de csak ma reggel csináltam meg(hogy biztos legyen az eredmény)Negatív lett.
Lehet azt mondani:én megmondtam,de akkor is,én így nyugodtabb vagyok.(amúgy ezután a kérdés után is rengeteget olvastam az ilyen témákról itt a gyk-n,és a kérdésem se az volt hogy terhes lehetek-e,hanem az hogy mikor teszteljek,csak néha el kellene olvasni rendesen a kérdést és úgy válaszolni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!