Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor teszteljek? Nekem ez...

Mikor teszteljek? Nekem ez picit bonyolult (többit lent)

Figyelt kérdés

Elméletileg még meg van a mensesem,de nem a szokásos mennyiségbe.Az első nap semmi eltérés nem volt,de a 2.3.nap fele annyi,ma meg(a 4.napon)szinte el is múlt.Mikor teszteljek,mikor már teljesem elmúlik?

Amúgy ha a 2-3 óránkénti pisilés sűrű,akkor sűrűn kell pisilni(vagy hogy csak 1 óra telik el)

A válaszokat előre is köszönöm.

2011. jan. 14. 10:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azért írtam, hogy kizárt, mert az életemet merném tenni rá, hogy az unokahugi kamuzott. Pár hete szakítottak a pasival, amikor "véletlenül összegabalyodtak" hurcolkodás közben. Kibékülni csak akkor sikerült, amikor kiderült, hogy hoppá, "13 hetes terhes vagyok, eddig menstruáltam is". A pasi feleségül vette és világosan kijelentette, hogy neki másik gyerek nem kell. Hogy hogynem, anyuka, aki világ életében 2 gyereket akart, véletlenül újra teherbe esett gyógyszer mellett, menstruálva. Mivel apuka az idő nagyrészét külföldön tölti fuvarozással, nem volt nehéz elhitetni vele, hogy épp most múlt el... Ja, voltam terhes, azt nem 13 hét után veszi észre egy kismama.
2011. jan. 14. 13:05
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem kizárt, csak ritka. De legtöbben ezt írták.

Csinálj egy tesztet, szinte bármikor, mert akinek mensi mellett lesz baba, annak amúgyis más valami a ciklusában szóval nincs szabály arra hogy mikor....

2011. jan. 14. 13:07
 13/24 A kérdező kommentje:

Na kedves utolsó te adtál nekem pontos választ.Köszönöm!!!

Akkor mindegy hogy mikor.

(A 13:00-ás válaszolónak:amúgy nem értem miért kellene minden mensinél tesztelni,ha eddig mindig 5-6 naposak a ciklusaim,csak most az 1x más,mert habár mindig máskor jön meg,de a hossza sose volt változó)

2011. jan. 14. 13:21
 14/24 A kérdező kommentje:
bocs elírtam nem a ciklusaim,hanem addig tart a vérzés
2011. jan. 14. 13:22
 15/24 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy milyen lett, kíváncsi vagyok.
2011. jan. 14. 13:24
 16/24 A kérdező kommentje:

Megírom.de ha csak azért akarod hogy megírjam,hogy utána mondhasd azt:hogy na ugye én meg mondtam,akkor meg se írom.

Ha nem ezért akarod akkor igen.

2011. jan. 14. 16:10
 17/24 anonim ***** válasza:
77%
Hát lehet hogy rászolgáltam, de nem azért vagyok rá kíváncsi, egyszerűen csak érdekel. Nekem a te teszt eredményedtől nem lenne se jobb, se rosszabb. Csak leírtam, amiket tapasztaltam szűkebb és tágabb környezetemben. Egyébként az én filozófiám ez, ha valamire nagyon vágyom:inkább a rosszra készülök, mint a jóra, akkor csak kellemes meglepetés érhet. :)
2011. jan. 14. 16:47
 18/24 A kérdező kommentje:

Jó,majd megírom(pontosan nem tudom mikor fogok tesztelni)

Amúgy én is ebben a teóriában hiszek,és csak azért tesztelek,hogy tudjam terhes vagyok-e,mert azért nem mindegy mert sok mindent másképp csinálsz.

Amúgy későbbre terveznénk a kistesót,de ha most jön akkor most,ha később akkor később.

2011. jan. 14. 16:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Ha szeretnétek kistesót akkor szurkolok! Tudom milyen érzés azon izgulni hogy vajon kimutatná-e már a teszt, szerintem titkon mindenki izgult hogy vajon mikor teszteljen? :)))

Én a helyedben megcsinálnám amikor elmúlt!

2011. jan. 14. 16:59
 20/24 A kérdező kommentje:

Tegnap megvettük a tesztet,de csak ma reggel csináltam meg(hogy biztos legyen az eredmény)Negatív lett.

Lehet azt mondani:én megmondtam,de akkor is,én így nyugodtabb vagyok.(amúgy ezután a kérdés után is rengeteget olvastam az ilyen témákról itt a gyk-n,és a kérdésem se az volt hogy terhes lehetek-e,hanem az hogy mikor teszteljek,csak néha el kellene olvasni rendesen a kérdést és úgy válaszolni)

2011. jan. 18. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!