Mi okozhatja, hogy cikkcakkos a görbém?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 09:17
3/9 anonim válasza:
Merül az elem a lázmérőben, hormonzavar, gyógyteák, pia, nátha.
5/9 anonim válasza:
Én úgy olvastam, hogy a cikcakkos görbe jele a sárgatest hiányosságának vagy túltengésének oka is lehet. Esetleg hormon ingadozás???
Szerintem mutasd meg egy nőgyógyásznak...
Az nem árt.
Üdv, Judit
6/9 anonim válasza:
Pajzsmirígyeddel nincs gond? Elég magas a hőd, és szerintem most ebben a hónapban nincs peteérés. A régebbinél úgy tűnik van peteérés.
7/9 A kérdező kommentje:
A pajzsmirigyem rendben, csináltattam labort, minden tökéletes (a TSH 1,0), csak egy kis vérszegénységem volt.
2011. jan. 12. 13:04
8/9 anonim válasza:
A mensi előtti vérezgetés sem túl jó, de ha rendben vannak a hormonok, akkor nem lehet gond.
A Tsh pedig pont tökéletes a babához.:)
9/9 anonim válasza:
én is tök cikkcakkos görbével estem teherbe :).. szerintem ne aggódj túlságosan, nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!