Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes már most elkezdeni...

Érdemes már most elkezdeni szedni az Elevitet?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk a párommal,már el is kezdtük a babaprojektet,a párom C vitamint+cinket szed(ezt most kezdte el,a spermák érdekében:)!) plusz még Actival Maxot(de ezt már rég óta szedi,a betegségek elkerülése miatt)!

Szerintetek érdemes szednem az Elevitet?

Mik a tapasztalatok róla?

Mennyire jó?

2011. jan. 10. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én a fiammal Elevitet szedtem a terhesség elejétől 32. hétig. Most Femibion 800-at szedek és még nem vagyok babás, tehát már elkezdtem előre szedni. Az Elevittel nem volt semmi bajom, nem híztam meg tőle, nem volt székrekedésem sem, szerintem ez hülyeség. Most azért szedek Femibiont, mert voltak azóta nőgyógyászatis gondjaim (2 műtét)s az orvosom azt javasolta, hogy legalább az első három hónapban (mármint a terhesség 12. hetéig) szedjem ezt, de én külön eset vagyok. Bármelyiket szedheted mindegyik jó. Nekem az Elevit is nagyon bevált. (a Femibion a legdrágább amúgy, meg elvileg a legjobb, bár én is a neten veszem meg, mert ott jóval olcsóbb) De megkérdezheted a nőgyógyászodat is, ő is javasol egyet. De szerintem mindenképp szedj előtte vitamint.
2011. jan. 10. 13:42
 12/16 anonim ***** válasza:
Második válaszoló vagyok.Mivel mindegyiknek ugynaz az összetétele,ezért nem okozhatnak különböző mellékhatásokat.Ha valaki hízik,mindegyiktől fog,ha székrekedése van mindegyiktől lesz,az orvos pedig azt ajánlja,amelyikhez érdeke fűződik.Tehát tényleg teljesen mindegy melyiket kezded szedni.
2011. jan. 10. 15:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Mikortól kezdjem szedni?

Elvileg most jön majd meg.

2011. jan. 10. 15:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Nem függ össze,nyugodtan kezdd akár ma:-)
2011. jan. 10. 18:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Én még a Hipp Natal-t is tudom ajánlani. Az is hasonló, csak az folyadék.
2011. jan. 10. 19:29
 16/16 anonim ***** válasza:
13.19 vagyok. Én végig szedtem az Elevitet,óriás bébik még így sem lettek,mert a lányom 2300 g,és 47 cm-volt. A fiam 3400 g,és 49 cm. Sajnos a szoptatásnál már nem tudtam szedni,mert nem tudtam őket hónapokig szoptatni,de a szopi idő alatt is ajánlják. Most harmadjára szeretnék sokáig szoptatni,és ha meg adatik,én szedem továbbra is,nem hagyom majd abba szülés után sem.Így is úgy is szednék valami vitamint...
2011. jan. 11. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!