Érdemes már most elkezdeni szedni az Elevitet?
Babát szeretnénk a párommal,már el is kezdtük a babaprojektet,a párom C vitamint+cinket szed(ezt most kezdte el,a spermák érdekében:)!) plusz még Actival Maxot(de ezt már rég óta szedi,a betegségek elkerülése miatt)!
Szerintetek érdemes szednem az Elevitet?
Mik a tapasztalatok róla?
Mennyire jó?
Kezdheted. Én Femibion-t szedtem már fél évvel a baba megfoganása előtt végig, és szedem azóta is, benne van a folsav és minden ami kell.
30 hkm.
Most várom a 3. Babánkat,én mind a 3 -nál elkezdtem szedni időben,amikor belevágtunk a baba projektbe. Az elsőnél azonnal sikerült teherbe esnem, a másodikkal 4 hónapot szedtem még az Elevitet mire babás lettem, a harmadikkal most 3 hónap alatt sikerült. Szerintem ártani nem ártunk vele,sőt!!!!!
Sok sikert Nektek! :)
A napokban nem várom majd,de van egy olyan érzésem hogy sajnos ez nem a mi hónapunk!
159cm és 56kg vagyok,szóval átlagosnak mondanám magam,ici pici úszógumival! :)
Akkor ha jól értem fontos már most az Elevit szedése..mikortól kezdjem,teljesen mindegy??
Én úgy tudom hogy miután megfogan a baba a harmadik hónapig kell szedni,utána pedig az utolsó hónapban,közben pedig talán ha jól emlékszem Magne B6!??
Ez igaz?
ezt majd a szülésorvosoddal beszéld meg.
van amelyik ezt mondja, van amelyik azt, de a szülésorvos aztán tényleg bizalmi kérdés. vagy neki hiszel, vagy annak amit a neten olvasol. csak akkor ne lepődj meg, ha nem vállal, mert nem tartod be az utasításait...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!