Annyira megjön érzésem van . Ebből arra gondolok hogy nem jött össze. De nem értem miért van fehér folyásom?
Figyelt kérdés
más tünet nincs 1 napot késett2009. jan. 30. 14:59
2/12 anonim válasza:
A megjön érzés lehet babás és menszis tünet is. Ha már késik, nem tesztelsz? A folyásról pedig olyan eltérőeket olvasok, hogy már nem is igazodok ki rajta!
3/12 anonim válasza:
Eddig nem volt mensi előtt fehér folyásod? Mert nekem sem volt soha és amikor az lett bizony a babát jelezte! Ha már 1 napot késett holnap tesztelhetsz! Drukkolok:)
4/12 A kérdező kommentje:
kb 1 hete van fehér folyásom de most nagyon sok!vagyis joval több a fehér folyás!de görcsölgetek egyre jobban!milehet ez?31 napom 30 napra kelett volna megjönnie neki
2009. jan. 30. 15:46
5/12 A kérdező kommentje:
és tagnap ota mindig pisilni járok és csak keveset tudok pisilni!
2009. jan. 30. 15:50
6/12 anonim válasza:
Szia.
Nem fáztál fel véletlenül?Persze lehet baba is,de a felfázás miatt görcsölgethetsz,és késhet is,és lehet erősebb folyásod,vagy egy gombától is akár!Én még a görcsök és a folyás miatt,mint ahogy írni is szoktam,várnék a 95% bizonyosságért 3-4 napot,mire tesztelnék,mert lehet hogy terhes vagy,de közben nega az eredmény,mert még nincs elég HCG,hogy kimutassa.Írj,mi lett!!!
7/12 A kérdező kommentje:
köszi!nem szagos a folyásom!voltam már gombás de most ez nem gomba és nem is viszket!és menzis érzést érzek nem felfázást
2009. jan. 30. 16:06
8/12 anonim válasza:
Szia.
Utolsó vagyok.Nekem nem volt szagos a folyásom,mikor gombás voltam,de erős volt,és mensiszerűen görcsölgetett a hasam,mikor felfáztam.Én ebből apelláltam.
Sztem,mint írtam is,ha továbbra sem jön meg,pár nap múlva tesztelj,sok sikert!
9/12 A kérdező kommentje:
szia még mindig nemjött meg!nekem mikor felfáztam akkor a hugyholyagom nagyon nyomt!mindig pisilhetnékem volt de nemtudtam semit pisilni csak ugy ériztem!most nem ilyen
2009. jan. 30. 17:44
10/12 anonim válasza:
Szia! Nyugi és halgass a testedre! Szerintem babócás vagy, a sok, fehér folyás legtöbbször babát jelent. Nekem ebben a hónapban már az ovulációt követően észlelhető volt. Nekem is 30 napra kellett volna megjönnie, de nem jött és még aznap csináltam egy tesztet, ami halvány pozitív lett. Vasárnap jön a következő, remélem az már szép erős lesz! Lassan te is tesztelhetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!