Miért vannak a tévhitek a teherbeeséssel kapcsolatban? Gondolok itt olyanra hogy sokan azt hiszik hogy KELL hogy legyen beágyazódásos vérzés, vagy hogy fehér krémes folyásnak KELL lennie ha terhes valaki a menzi előtt, meg ilyenek.
Sokan már teljesen belezavarodtak szerintem ebbe a sok hülyeségbe. Mindenféle butaságokat ajánlanak és akkor jöbbek a teljesen tájékozatlan kérdések.
Túl sokat foglalkoznak minden részletkérdéssel a nők, ezért nem megy semmi.
Mert aki nagyon szeretne babát és nagyon régóta pl. az MINDEN apró jelet annak szeretne tulajdonítani.
Nekünk is a második nehezen jött össze, így minden egyes ciklusomnál minden apró jelre igyekeztem figyelni, hátha az már AZT jelenti:)
Persze mikor valóban végre babás lettem, semmiféle tünetem se volt, egyik se a jellemző terhes tünetek közül:)
Szóval ennyit erről.
De azért kérdezgetik, mert addig is telik az idő, lehet reménykedni és elterelni a figyelmet, hiszen egy baba eleinte csak a várakozásról szól, mire van értelme tesztelni és amig semmi jele.
Persze utána olvashatnának előtte, én pl. nem tettem fel kérdést még itt.
14 hetes
Sziasztok!
Hát, ha mindenki mindent visszakeresgélne, akkor kb. 5 oldalból állna a gyakorik., mert tényleg tartalmilag ugyanazok a kérdések.
Szerintem itt az a helyzet, hogy amikor gyermeket szeretnénk , sokkal jobban figyeljük a testünk változásait. Aztán, ha valami szokatlant (ami igaziból nem is szokatlan, csak eddig nem figyeltük) veszünk észre, akkor mások tapasztalataira vagyunk kíváncsiak. Szerintem itt a többség nem "szakértő" válaszot vár, hanem tényleg tapasztalatokat.
Amúgy nekem nem azokkal a kérdésekkel van bajom, hogy milyen folyás, peteérés, pcos......, hanem a "lehetek-e terhes" kezdetűekkel.(Ha a szexre elég érett, akkor legyen akkor is észnél, amikor védekezni kellene -de ez csak az én véleményem...)
És igen: nincs két egyforma ember, ahogy egyforma terhesség sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!