Inszeminációnk lesz februárban, mire készüljek?
Én Budapestre járok, magánba, mert a dokim is átment. :(
Nekem néztek pajzsmirigyet is...voltam egy csomó természetgyógyásznál, pszichológusnál...stb. lehet az a baj, hogy túlparázzuk....
Szia kedves B.!
Egy hormonlaborral derült ki : TSH, anti TPO, t3, t4, és terheléses cukor és inzulin vizsgálattal.
Kedves kérdező!
És neked milyenek a pajzsmirigy értékeid?
Milyen kivizsgálásokon voltatok eddig?
Szia!
Ha már kétszer is vesztettél el babát, pláne vizsgáltasd ki magad! Mit veszíthetsz vele? Pár ezer forintot max. De ha olyan a gond, hogy később is előfordulhat még ez, akkor egy kivizsgálás megmentheti a leendő babád életét!
Hogy álltok lányok, mikor kell mennetek először vérvételre, a mensi első napján? ki-hova jár?
Mi debrecenbe és egy hét múlva nem várom.. már nagyon izgulok az inszem miatt..
Sziasztok!
Nekem is februárban lesz inszeminációm. Ez lesz az első, de már nagyon izgulok. Én Debrecenbe járok Dr. Fekete Istvánhoz. Tegnap óta szedem a Clostybegitet, hétfőtől pedig kezdem szúrni a Gonal-F szurit, jövő hét pénteken Uh és vérvétel lesz és ha minden jól a alkul, akkor febr. 7-8. körül lesz az inszem.
Szívesen várok levelet privátban is, főleg ha van vki Debrecenből.
Mindenkinek jó babásodást kívánok!
előző vagyok, mi is debrecenbe járunk a Kaáliba. Jövő hét végére nem várom és megyek az első vérvételre... nekünk is az első lesz.. nagyon izgulok és várom:-)
Neked melyik nap kellett menned az első vérvételre? A mensi első napján?
Szia!
Nekem 3. napon kellet menni a vérvételre, meg előtte 2. napon csinált az orvosom ultrahangot is, hogy nehogy legyen vmi szervi bajom. De szerencsére nem talált semmit.
nagyon szorítok mindkettőnknek:-) sikerülni fog...
Ti nem a kaáliba jártok ugye? Az a doki nem ott rendel..
Ott kell majd a párodnak mintát adni, vagy vihettek? Szegény párom ezen parázik..
B.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!