Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Inszeminációnk lesz februárban...

Ketteske kérdése:

Inszeminációnk lesz februárban, mire készüljek?

Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy gyógyszerrel is megtámogatja a hormonokat. Ez mit jelent? Hormonok nélkül nem lehet nekiindulni? Lesz mellékhatása? Én szívesen kihagynám, ha lehet.
2011. jan. 9. 11:16
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Én Budapestre járok, magánba, mert a dokim is átment. :(

Nekem néztek pajzsmirigyet is...voltam egy csomó természetgyógyásznál, pszichológusnál...stb. lehet az a baj, hogy túlparázzuk....

2011. jan. 12. 19:18
 12/26 Manka68 ***** válasza:

Szia kedves B.!

Egy hormonlaborral derült ki : TSH, anti TPO, t3, t4, és terheléses cukor és inzulin vizsgálattal.

Kedves kérdező!

És neked milyenek a pajzsmirigy értékeid?

Milyen kivizsgálásokon voltatok eddig?

2011. jan. 13. 19:28
 13/26 Manka68 ***** válasza:
Bocs, lefelejtettem : biztos hogy nem az baj, hogy túlparázzátok, nyilván nem így kezdtetek neki, akkor pedig elsőre összejött volna! Ne magadat okold! Nem te tehetsz róla!
2011. jan. 13. 19:30
 14/26 A kérdező kommentje:
Már 2x spontán összejött, az első 4 hónap után, de a 27. héten meghalt a baba. A második 7 hónap után, de a 7. héten is csak üres petezsák volt, missed ab. lett. Most meg már 11 hónapja semmi, és már sik ideg vagyok.
2011. jan. 15. 20:09
 15/26 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Ha már kétszer is vesztettél el babát, pláne vizsgáltasd ki magad! Mit veszíthetsz vele? Pár ezer forintot max. De ha olyan a gond, hogy később is előfordulhat még ez, akkor egy kivizsgálás megmentheti a leendő babád életét!

2011. jan. 16. 18:49
 16/26 anonim ***** válasza:

Hogy álltok lányok, mikor kell mennetek először vérvételre, a mensi első napján? ki-hova jár?

Mi debrecenbe és egy hét múlva nem várom.. már nagyon izgulok az inszem miatt..

2011. jan. 25. 09:00
 17/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem is februárban lesz inszeminációm. Ez lesz az első, de már nagyon izgulok. Én Debrecenbe járok Dr. Fekete Istvánhoz. Tegnap óta szedem a Clostybegitet, hétfőtől pedig kezdem szúrni a Gonal-F szurit, jövő hét pénteken Uh és vérvétel lesz és ha minden jól a alkul, akkor febr. 7-8. körül lesz az inszem.

Szívesen várok levelet privátban is, főleg ha van vki Debrecenből.

Mindenkinek jó babásodást kívánok!

2011. jan. 28. 08:58
 18/26 anonim ***** válasza:

előző vagyok, mi is debrecenbe járunk a Kaáliba. Jövő hét végére nem várom és megyek az első vérvételre... nekünk is az első lesz.. nagyon izgulok és várom:-)

Neked melyik nap kellett menned az első vérvételre? A mensi első napján?

2011. jan. 28. 14:37
 19/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 3. napon kellet menni a vérvételre, meg előtte 2. napon csinált az orvosom ultrahangot is, hogy nehogy legyen vmi szervi bajom. De szerencsére nem talált semmit.

2011. jan. 28. 15:08
 20/26 anonim ***** válasza:

nagyon szorítok mindkettőnknek:-) sikerülni fog...

Ti nem a kaáliba jártok ugye? Az a doki nem ott rendel..

Ott kell majd a párodnak mintát adni, vagy vihettek? Szegény párom ezen parázik..

B.

2011. jan. 29. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!