Jól tettem hogy vettem vitamint vagy felesleges volt?
Sokszor olvasom itt a kérdések között hogy nagyon sokan szednek E-vitamint és szeretném megkérdezni hogy én vettem ma a patikában bioextra 200mg nevű E vitamint és azt mondták heti 1 db-ot vegyek be belőle de az nekem kevésnek tűnik .
Ti mennyit szedtetek/szedtek belőle , mellé szedek folsavat a 3mg-ból napi 2dbot , de nem tudom az E vitaminból mennyit kell szedni.
Segítsetek légyszi.
Babát szeretnénk már 2 éve de most kezdtem el szedni ezeket a készítményeket meg iszom majd a palástfüvet mert a cickát nem tudom meginni hánytam tőle , és remélem ezek a kapszulák segítenek mert inszem előtt vagyunk 3 hónappal de nagyon félek tőle jó volna előtte babásnak lenni , mindenen túl vagyunk orvosilag mindegyikünk egészséges , mindenféle gyógyszert szedtem már nem használt , már csak ebben bizok orvosi segítség nélkül , a ciklusaim minden hónapban 27-28 napos.
E vitaminból napont aszedhetsz 100-200 mg-t. A feladata az, hogy a májat progeszteron termelésére serkentse, ez által segítve a baba megtapadását.
Folsavból nem kell napi 2X3 mg, elég a fele is, de bőven. Egyébként a folsav nem segíti a teherbe esést, a feladata az, hogy a korai terhesség magzati rendellenességei közül néhányat kivédjen- ezért fontos, de ha már úgy egy hónapja szeded, nyugodtan tarts szünetet és folytasd, ha teherbe estél.
Sok sikert Nektek! :)
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat és megnyugtató hogy szedhetem a naponta az e vitamint , nem tudtam hogyan szedjem , nagyon sokat segítettetek köszönöm szépen , és utána nézek feltétlenül googleban arra a vitaminra amit írtál és ha olyan lehet lecserélem. Mielőbbi babásodást nektek....
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!