Férjemnek 0,1millió a spermiuma, valami megoldás rá? Lombikra nem telik.
FER14-et kezdje el szedni,de ezzel a sperma számmal a lombik az egyetlen megoldás,persze vannak olyan csodák is,hogy 1000 mg c vitamin plus cink és FER14...PRÓBÁT MEGÉR
NEKÜNK EGY DB SPERMÁNK SINCSEN,ÉN FELADTAM...
Próbáljátok ki a FER14-et is, és szedje az e-vitamint is. Hallottam csodákról, itt is írta valaki gyakorin, hogy a férje meddő, és mégis született egy gyermekük, és nem csalta meg.
Amúgy igen, a cigi nem jó hatással van a spermiumokra, de hidd el nem attól a napi 10 száltól ilyen rossz. Még ha láncdohányos lenne azt mondanám, hogy vegyen vissza, de az a 10 szál szerintem nem annyira számít.
Szerintem is a FER14 lenne az egyik lehetséges megoldás, bár ez sem igazán olcsó!
Lehet, hogy ezzel a spermaszámmal a lombik lenne a legolcsóbb. /mert ha a végén tényleg az lesz, akkor addigra kifizetitek a háromszorosát is/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!