Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így terhes? Jövő...

Lehetek így terhes? Jövő héten csütörtökön kellene megjönnie. Igaz szoktam érezni mensi előtt akár 1-2 héttel is mensis tünetet, de ma másabb, mert erősen fáj a hasam és fel vagyok puffadva.

Figyelt kérdés
Én pedig nem igazi hasfájást szoktam olyankor érezni. Illetve a puffadásnak van jelentősége, vagy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Voltunk együtt akkor is, amikor úgy éreztem a hasszurkák és a folyás állagából, hogy pém van és akkor is, amikor a naptár módszer szerint volt pém. Előtte és utána is, akkor is. Tehát ilyen téren van rá esély. Nem fáj a mellem, nincs hányingerem, nem barnázok, a hasamban érzett dolgok kivételével tulajdonképpen nem érzek semmit. És egyébként is igyekszem józan maradni és nem beképzelni magamnak terhes tüneteket. Ha így állok hozzá, akkor az ugye nem számít görcsös akarásnak?
2009. jan. 29. 20:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia.Sajnálom ,hogy nem lett azóta se baba.Tudom ,hogy nem vigasztal,de Mi is már lassan 7 éve próbálkozunk a semmiért.Sokszor belefáradtam és már lassan nem érdekel sőt már az együtt létek se olyanok.Ha gondolod írj privát.
2010. szept. 29. 08:04
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm, aranyos vagy.

Én még nem voltam orvosnál, mert hanyagoljuk a témát, érzelmileg túlságosan rákattantam a dologra és még költözködtünk is nagyon sokat, most hétvégén is fogunk. Pharmatexet is szoktunk használni középidőben. Ennek ellenére aggódom, mert egy egészséges nőnek Pharmatex mellett már rég teherbe kellett volna esni ennyi idő alatt, a Pharmatex nagyon nem megbízható módszer, direkt ezért választottam.

Sajnálom, hogy nektek nem sikerült. Nem akartok örökbe fogadni? Mesterséges megtermékenyítésre nincs lehetőség?

2010. szept. 29. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!