Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » S. O. S! Csütörtökön kellett...

S. O. S! Csütörtökön kellett volna megjönnie. De nem jött! Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

30napos ciklusaim vannak.Most csütörtökön kellett volna megjönnie....semmi nincs...csak a szokásos hasfájás....ami azóta is van!Ma reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett!Most mit csináljak még?Meddíg várjak a csodára? :D A hasam megállás nélkül fáj!

2011. márc. 6. 12:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt, aztán a doki elküldött vérvételre és kiderült, hogy hormonproblémám van.
2011. márc. 6. 12:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Ó....tök jó.....mert most kezdeném el a fogamzás gátlót de mivel ez a nyamvatt nem akar megjönni így várom a csodát! :)
2011. márc. 6. 12:16
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha biztos, hogy nem vagy terhes és most van először ilyen, akkor szerintem még belefér.

Nekem 2x volt 70 napos ciklusom, az első után csak gyógyszert kaptam, a második után küldtek el vérvételre.

2011. márc. 6. 12:22
 4/12 A kérdező kommentje:
van egy 15hónapos fiam!!A szülés óta minden hónapban rendszeresen megjött de most nem!!Védekeztünk de hát soha nem lehet tudni.......ha terhes lennék kimutatta volna már a teszt ugye?
2011. márc. 6. 12:27
 5/12 anonim válasza:

Vannak nők,akiknek egy idö után egyáltalán nem jön meg foggátlo szedése alatt.

Ilyenkor tovább kell szedni,mert nem fog hatni

2011. márc. 6. 13:20
 6/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó.....félre értettél.....most kezdeném el....ha megjött volna a mensim akkor vettem volna be a legelső szemet.....de mivel nem jött meg így nem tudom elkezdeni
2011. márc. 6. 13:22
 7/12 anonim válasza:
jajj bocsi,ne haragudj,tényleg félreértettem.
2011. márc. 6. 13:50
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne ijedj meg annyira! Én egy hónap múlva kezdtem volna a fog.gátlót (mert akkor terveztem abbahagyni a szoptatást), erre 2 hete kiderült, hogy terhes vagyok. Ami elvileg több ok miatt is lehetetlen lenne, de mégis. Ráadásul van már 4 gyerekem, és a legkisebb csupán 9 hónapos! Nálad miért lenne olyan nagy baj, ha terhes lennél? :-)
2011. márc. 7. 12:38
 9/12 anonim ***** válasza:
Ja, és természetesen nem vetetem el, hanem örömmel fogadom!!! Utolsó voltam.
2011. márc. 7. 12:40
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem mondom hogy baj lenne!De most készültem volna vissza menni dolgozni!A piszkos anyagiak miatt!De a baj az hogy nem tudom mi van mert már 4negatív tesztem van!Elvileg már ki kéne mutatnia nem?

A héten még várok és ha semmi megyek a dokihoz!

2011. márc. 7. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!