Lehetek így terhes? Jövő héten csütörtökön kellene megjönnie. Igaz szoktam érezni mensi előtt akár 1-2 héttel is mensis tünetet, de ma másabb, mert erősen fáj a hasam és fel vagyok puffadva.
Szia!
Én úgy lettem babás,hogy a pé napján voltunk együtt,és csak a mensis tüneteim voltak,a szokásosak.Semmi más.És ennek ellenére terhes voltam már..a lányom lassan 4 hónapos :) Én nem hittem,hogy terhes vagyok,a tünetek miatt.Úgyhogy bármi előfordulhat,szorítok!Ja,az elmaradt mensi 1.napján 3 pozitív tesztem is lett!
Szorítok!
Szia, az álterhes vagyok. Ne törj le, ez az első dolog. Írod, hogy november óta próbálkoztok - hát az nem sok, ha úgy érzed, baj van menj orvoshoz már most, de ne mondd meg, hogy csak 3 hónapja, mert kinevet... Mi 9 hónapja vagyunk rajta az ügyön, és még én is hazudtam rá pár hónapot, hogy hajlandó legyen megvizsgálni.
A másik dolog, a munkahely. Szeretném, ha segíthetnék, de nem fogok tudni. Nálunk is ugyanez a helyzet, lehet én is repülök. De akármelyik pillanatban vállanám a babát. Engem letör az is, hogy a kezelésem sem egy olcsó mulatság, és ilyen gazdasági körülmények között nagyon meg kell húzzuk a nadrágszíjat. Viszont egyszer hallottam egy mondást: ha isten birkát ad, akkor ad hozzá legelőt is. Én nem vagyok kifejezetten vallásos, ezért ezt úgy fogalmaznám meg, hogy mindezt a sors adja, és ha csak picit teszünk magunkért pozitív irányba, akkor jó lesz minden. Ezt neveztem ki mottónak ez ügyben. TUDOM, hogy minden jó lesz. Én szorítok Neked, babáért is, munkahelyért is! Majd írd meg a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!