Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így terhes? Jövő...

Lehetek így terhes? Jövő héten csütörtökön kellene megjönnie. Igaz szoktam érezni mensi előtt akár 1-2 héttel is mensis tünetet, de ma másabb, mert erősen fáj a hasam és fel vagyok puffadva.

Figyelt kérdés
Én pedig nem igazi hasfájást szoktam olyankor érezni. Illetve a puffadásnak van jelentősége, vagy kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Voltunk együtt akkor is, amikor úgy éreztem a hasszurkák és a folyás állagából, hogy pém van és akkor is, amikor a naptár módszer szerint volt pém. Előtte és utána is, akkor is. Tehát ilyen téren van rá esély. Nem fáj a mellem, nincs hányingerem, nem barnázok, a hasamban érzett dolgok kivételével tulajdonképpen nem érzek semmit. És egyébként is igyekszem józan maradni és nem beképzelni magamnak terhes tüneteket. Ha így állok hozzá, akkor az ugye nem számít görcsös akarásnak?
2009. jan. 29. 20:29
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem leírni, hogy természetesen később, ha olyanok lesznek a körülmények, csinálok tesztet, tehát ne ilyen tanácsot írjatok légyszi, hiszen ez nyilvánvaló. Olyanok írjanak, akik hasonló tünetet éreztek és pozitív lett a teszt, de persze az is írhat, akinek negatív, mert legalább abból is okulok és nem fogok feleslegesen reménykedni. Előre is köszike a válaszokat.
2009. jan. 29. 20:32
 2/12 A kérdező kommentje:
Légyszi' nekem is válaszoljon valaki!
2009. jan. 29. 21:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én úgy lettem babás,hogy a pé napján voltunk együtt,és csak a mensis tüneteim voltak,a szokásosak.Semmi más.És ennek ellenére terhes voltam már..a lányom lassan 4 hónapos :) Én nem hittem,hogy terhes vagyok,a tünetek miatt.Úgyhogy bármi előfordulhat,szorítok!Ja,az elmaradt mensi 1.napján 3 pozitív tesztem is lett!

Szorítok!

2009. jan. 29. 21:27
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is így lettem terhes.Pontosan tudom mikor fogant meg a kisbabánk.Pont a kiírt napon született.Úgyhogy tutira akkor fogant,mégis amikor elmaradt a mensim 3 negatív tesztet csináltam pedig tudtam,érezem hogy terhes vagyok.2 hét múlva a 4.dik tesztem lett pozitív de azon is csak egy halvány csík volt.De előtte 20 percenként jártam a wc-re mert mindig azt hittem hogy megjött,de más tünetem nem volt csak annyi hogy biztos voltam benne hogy valaki lakik a pocakomban:)Aztán az ötödik hét után jött a hányinger és hányás ami végigkísérte az egész terhességemet az utolsó napig.Nekünk a negyedik hónap után fogant meg a picurink.Én nagyon szomorú voltam amikor mindig megjött.Próbáltam én is arra koncentrálni hogy ne akarjam túl görcsösen de állandóan azon járt az eszem.Mindig alig vártam hogy tesztelhessek.Ezeket csak azok értik meg akiknek nem jön össze elsőre.Akiknek elsőre összejött azok osztották az észt nekem is.Ha van kedved "beszélgetni"írhatsz privit!puszi
2009. jan. 29. 21:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Én erre csak a magam példáját hoznám fel, Te döntesz. Mi rég próbálkozunk, és decemberben azt hittem, terhes vagyok, mert minden, értsd MINDEN tünetem megvolt. Aztán hő lesik, vérzés megjön, paff nekem. Álterhesség volt a javából. Azóta már orvoshoz is járok, kezelnek is, de egyet tudok: többet én nem figyelek semmi tünetet (mondjuk, az orvos szerint egyelőre nem is lesz baba, még pár hónapig), mert ha elkezdem magam figyelni, akkor biztos mindent érzek. Nem szándékosan, a tudatalatti szerintem beindul és dolgozik. Vigyázz magadra, szorítok!!!
2009. jan. 29. 21:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat.Valószínüleg igaza van az egyik hozászólónak, hogy ilyenkor még nincsenek tünetek, csak beképzeljük magunknak, bár tényleg nagyon igyekszek, hogy ne tegyem. Ennek ellenére folyton ezen rágódom, hogy vajon terhes vagyok-e? Igazságszerint mi november óta próbálkozunk, tehát nem olyan régen, de nekem pont a napokban dől el, hogy elvesztettem-e az állásomat. Ha meg igen és közben terhes is lettem, bakker. Kicsit igazságtalan az élettől, hogy pont most kellett elveszítenem ???? az állásom. Mivel picit letört vagyok, szerintem sem munka, sem baba. De azért igyekszem pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, ha pedig baba lenne, örülnék neki ilyen körülmények között is, mert már nagyon vágyom rá. Ezt most csak úgy leírtam, reméltem nem terheltem senkit a problémámmal.
2009. jan. 30. 09:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Ja, és jövő héten mindenféleképpen írok, hogy mik a fejlemények.
2009. jan. 30. 09:11
 8/12 anonim ***** válasza:

Szia, az álterhes vagyok. Ne törj le, ez az első dolog. Írod, hogy november óta próbálkoztok - hát az nem sok, ha úgy érzed, baj van menj orvoshoz már most, de ne mondd meg, hogy csak 3 hónapja, mert kinevet... Mi 9 hónapja vagyunk rajta az ügyön, és még én is hazudtam rá pár hónapot, hogy hajlandó legyen megvizsgálni.

A másik dolog, a munkahely. Szeretném, ha segíthetnék, de nem fogok tudni. Nálunk is ugyanez a helyzet, lehet én is repülök. De akármelyik pillanatban vállanám a babát. Engem letör az is, hogy a kezelésem sem egy olcsó mulatság, és ilyen gazdasági körülmények között nagyon meg kell húzzuk a nadrágszíjat. Viszont egyszer hallottam egy mondást: ha isten birkát ad, akkor ad hozzá legelőt is. Én nem vagyok kifejezetten vallásos, ezért ezt úgy fogalmaznám meg, hogy mindezt a sors adja, és ha csak picit teszünk magunkért pozitív irányba, akkor jó lesz minden. Ezt neveztem ki mottónak ez ügyben. TUDOM, hogy minden jó lesz. Én szorítok Neked, babáért is, munkahelyért is! Majd írd meg a fejleményeket!

2009. jan. 30. 17:12
 9/12 A kérdező kommentje:
Szia! Aranyos vagy. Egyébként most úgy tűnik, hogy egyelőre még megtartanak a munkahelyemen, de majd meglátom, hogy mi vár hétfőn. Egy kis szorítás nem ártana nekem ez ügyben. Jövőhéten tuti megírom, hogy mi a helyzet babafronton.
2009. jan. 31. 10:20
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem lett akkor baba és a mai napig sincs.
2010. szept. 28. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!