Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beagyazodas tortenhetett vagy...

Beagyazodas tortenhetett vagy peteeres?Nem ertem mi tortenhetett. Pontosan Januar 16-an volt a menzim elso napja.

Figyelt kérdés

A ferjemmel Januar 21-en meg Januar 25-en voltunk egyutt. Ma viszont rozsaszinu folyast vettem eszre a bugyimon. Szerintetek mi lehetett ez??? Olvastam itt regen ovulacios verzesrol ami jelentkezhet rozsaszines folyaskent ritkan. De mar 5 napja folyamatosan hasznallom az ovulacios tesztet es negativ. Ezert nem hinnem, hogy ovulacios verzes lenne, na meg a peteeresemet is kb. hetvegere vartam vagy februar elejere. Talan mensi utan lehetett peteeresem es ez a beagyazodas volt?

Jaj, remelem erthetoen fogalmaztam, ilyen izgatott meg sosem voltam, nagyon szeretnenk babat.

2009. jan. 29. 19:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Persze, lehet, minden elképzelhető, ritka, de nem lehetetlen menzesz alatt megfoganni. Ennél többet nem lehet mondani itt, esetleg, ha mérted volna a hődet, ki lehetne silabizálni valamit, el tudom képzelni, mennyire izgatott lehetsz! :)

Olyan is van, hogy az ovu teszt nem mutat semmit... (Bár az ovuteszt arról tudósít csak, hogy érésben a tüsző- arról nem beszél, hogy az meg is repedt-e...)

Javaslom, tesztelj pár nap múlva, a feltételezett fogamzás után 10-15 nappal esélyes lehet a teszt.

2009. jan. 29. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszod. Sajnos a homerozest meg nem probaltam de ha ebbe a honapba nem jon ossze majd arra is ravetem magam. Mindenkeppen meg megproballom holnap az ovu tesztet is, beszereztem belolle jopar darabot.:) Sot a ferjemet is elkapom ma este, biztos ami biztos alapon. Hetfon meg csinallok egy terhessegi tesztet is mert ha ez a beagyazodas volt talan addigra termelodik eleg hcg. Komolyan mondom mar tiszta orult vagyok. :)
2009. jan. 29. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem történhetett akár beágyazódás is, mert amúgy egy vetélés (a másik kérdésedet is olvastam:-)), abortusz után állítólag könnyebb a teherbe esés esélye.

Én is egy csomót írok mostanában ezen a oldalon. Meg szeretném tőled kérdezni, hogy teneked hogyan nézték meg, hogy kitisztultál a vetélés során. Csak azért lenne fontos, mert én holnap megyek missed ab.-ra, de már vasárnap óta megvan. Egyszer be is telefonáltam az ügyeletre, hogy menjek-e vagy ne, amire azt mondták, hogy csak ha nagyon görcsölök vagy nagy darabok jönnek, hát én kibírtam no-spával, meg nem is volt sztem nagy darabos, amúgy sem tudtam volna a kislányommal mit csinálni éjjel.

Na mindegy, a lényeg, hogy telefonban az ügyeletes azt mondta mindenképp megcsinálják, nehogy bent maradjon valami. Én ezt nagyon remélem is, mert én úgy érzem nem jön ki rendesen.

Ja, az meg eszembe jutott, hogy ha valaki nem tisztul ki rendesen az lehet az okozója későbbi vérezgetésnek is. Reméljük Nálad nem ez a helyzet, hanem amiben reménykedsz. De ha esetleg nem esnél teherbe most, menj el majd és mondd el a dokinak.

Köszi előre is a választ!

2009. jan. 29. 19:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Szia utolso valaszolo!

Koszonom szepen a valaszod.

Sajnos, nem tudom, hogy mennyire fog segiteni amit irok mert en Angliaba elek es itt mas az egeszsegugy mint otthon de azert szivesen leirom, hogy nallam, hogyan volt. Elkezdtem barnazni es ra egy orara mar nagyon vereztem. Nem volt nagyon darabos, egyszer-ketszer ereztem talan valami darabosat kijonni de egyebkent tiszta ver volt. Az elejen sotetebb szinu utanna meg elenk piros. Mire beertem ultrahangra a doki mar nem latott semmit. Megitattak velem egy csomo vizet, hogy allitolag tele legyen a holyagom folyadekkal es ugy megcsinalta a doki a hasi uh-t. Ezutan elkuldtek wc-re, hogy uruljon ki a holyagom es megneztek huvelyi uh-val is. A doki azt mondta szepen kitisztult a mehem a verzessel nem lat semmit de menjek vissza egy het mulva es megegyszer megvizsgal. Kozben vettek vert es amig vizsgalgattak megjott a vereredmeny, hogy a hcg szintem nem felel meg egy 8 hetes terhessegnek csak egy 6 (joindulattal 6,5) hetesnek. Igy a babo mar szerintuk a 6-7 heten elhalt. Ra egy hetre visszamentem ismet uh-ra. Ugyanugy innom kellett es megneztek hasi meg huvelyi uh-val is. Ekkor mondta a doki, hogy egy honap mulva lehet nyugodtan probalkozni de csak a mensi utan. Addig semmi keppen ne. A mensim 16-an megjott pont ra egy honapra es ujra beindult a probalkozas. Remelem, hogy ez a rozsaszines folyas ami ma volt valami jot jelent.

Nagyon sajnallom ami veled tortent. Remelem, hogy mindkettonknek hamar sikerul a baba. Sok sikert kivanok neked/nektek hozza!

2009. jan. 29. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó válaszoló vagyok megint.

Köszi, hogy leírtad, majd kíváncsi vagyok nekem mit mondanak, mit csinálnak. Holnap ilyenkor már okosabb leszek.

szia

2009. jan. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!