Teherbeesés és gombás fertőzés? Lehet valami baja a babának?
Sziasztok!
Kicsit összetett a probléma. Decemberben még antibiotikumot szedtem, és amiatt kijött egy kis gombás fertőzés, ami nem túl meglepő, akkor a doki azt ajánlotta, hogy Canesten Kombit használjak, ez megvolt. A tünetek enyhültek is, sőt úgy éreztem jól vagyok.
Január 1-jén úgy döntöttünk a férjemmel, hogy elkezdjük a babaprojektet(ekkor volt peteérésem), de miután együtt voltunk eléggé csípett. Ez másnap is megismétlődött. Természetesen voltam orvosnál, írt fel kúpot, azt mondta, hogy a Canesten nem kezelte ki teljesen a fertőzést. Arra, hogy mennyire probléma ez, ha összejött a baba, azt mondta, nem gond...
De én azért egy picit aggódom. Közben elkezdtem használni a kúpot, ami rózsaszínes váladékozás kíséretében távozik(maga a kúp fehér színű). Ez vajon mitől lehet?
Ráadásul fel is fázhattam, mert a héten nagyon gyakran jártam pisilni, bár tudtam rendesen, nem fájt, nem csípett.
Most nem is tudom mit gondoljak, nagyon félek, hogy teherbe estem, és valami baja lesz a babának!
Volt valaki hasonló helyzetben?
Köszi a segítséget!
23/L
Köszönöm szépen!
Ezzel megnyugtattál:) Jó tudni, hogy más is volt így ezzel.
Szia!
Köszi a megnyugtatást. Nincs baci, az tuti, mert a betegségem után voltam labor vizsgálaton (vér, vizelet), nem mutattak ki semmit hál' istennek.
Köszönöm a tanácsokat, ha nem szűnnek meg a panaszaim, további kivizsgálásokra természetesen elmegyek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!