Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csak velem történik ez?

Csak velem történik ez?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban csináltam egy Gabriel tesztet. Fél óra után is negatív eredményt adott. Sőt még 1 óra után is. Beledobtam a kukába este kiszedtem ott volt egy második csík de szürke ami másnapra eltűnt. Most megint ugyanez volt. Fél órát kint volt az asztalon semmi változás. Kukába be kiszedtem megint ott volt a szürke csík csak most vékonyabb volt annál sokkal mint amekkorának ki kellett jönnie -.-' Ez a teszt hibája vagy csak száradás? Pozitív semmiképp sem lehet szertintem.
2011. jan. 7. 21:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Ez csak annak a csíknak a helye, ahol lennie kéne a második csíknak.Száradás után megjelenik.
2011. jan. 7. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:
ha szürke, akkor szellemcsík. sajnálom
2011. jan. 7. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez történt. Én is most kukáztam ki :-) Nagyon halvány de rózsaszin.
2011. jan. 7. 22:08
 4/6 A kérdező kommentje:
nekem sötét szürke volt de már el is tűnt. száradási csíkom volt azt mondta anyu... de jobb is. nem hiányozna most egy kisbaba :S neked az jó jel ha rózsaszín. bár én nem hiszek az időntúli csíkokban de te megismételheted pár nap múlva. nekem már nem kell mert kettő is negatív lett.
2011. jan. 7. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen a teszteknek van időkorlátja, és azon túl mutathat téves pozitívat. Sőt még egy csomó más dolog miatt is mutathat. Én anno csináltam tesztet, csak a lényeget olvastam el-negatív lett, amikor meg egyszer végig olvastam az egész tájékoztatót, akkor pozitív lett a teszt és persze rögtön arra gondoltam, hogy lehet nem is babát várok, hanem cisztám van,mert hogy az is okozhat pozitív tesztet. Azóta itt alszik az 5 hetes babám.

Bocsánat a vége nem tartozott a kérdéshez, csak úgy leírtam. :)

2011. jan. 7. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez a aszáradás,akkor jelenik meg az a csík! Nem pozitív ,mert jóval időn túl volt.
2011. jan. 7. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!