Baj lehet? A barátommal gumival védekeztük, de sajnos kiszakadt. Nem ment el, a szakadást követő 10mp belül kivettük.
Baj?
Ha előváladék került beléd, és két nappal az ovulációd előtt történt az eset, akkor sok esély van. Százalékban nem tudnám kifejezni, de van.
Valószínű, hogy akiknek nincs problémája az óvszerrel, az nem fog írni. Gyanítom, amiatt van itt annyi eset kiszakadt óvszerrel, mert ez hírértékű.
Fontos, hogy amikorra várnád (a legesélyesebb napot vedd figyelembe) csinálj egy tesztet. Ha megjött előtte, nincs baj, de jobb előbb tudni, hogyha netán mégis "gond" lenne. Szurkolok, hogy ne legyen baba, mert úgy vettem ki, hogy nagyon nincs tervben.
Van ra esely sajnos. Amugy a ciklus hosszanak nincs koze a peteereshez, attol meg ugyanugy lehet. Nekem pont a terhesseg elott tlodott el az utolso par ciklusom 28 nap helyett 37 napra es vegig volt peteeresem, sot teherbeestem.
Biztos, hogy nem tudsz bevenni esemeny utanit?
Majd az egyuttlet utan 2 het mulva tesztelj azert, remelem, minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!