Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 hetem még van menstruációig,...

1 hetem még van menstruációig, de már érzem a mensziszerű hasfájást! Vajon a beágyazódás lehet?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 15:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Igen lehet,de lehet kései PÉ is.Majd a mensid megmondja,vagy a későbbi teszt.
2009. jan. 29. 16:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem és a derekam is fájdogált. Pozitív lett a tesztem:)
2009. jan. 29. 16:29
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én jövő péntekre (nem) várom, pé-től tegnapig folyamatosan fájt a hasam, onnantól időnként. Cicim nem feszül, neked?

Üdv.

2009. jan. 29. 18:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Én jövőhét szerdára várom és ma érzem ezt a mensziszerű hasfájást (egész nap), de a cicim még nekem sem fáj! Remélem baba lesz a dologban, sok sikert nektek is! Ha szerdán nem jön meg, tesztelek!
2009. jan. 29. 18:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Velem ugyanez van. Jövő hét csütörtök-péntek körül várható a menstruációm. Ma elkezdett fájni a hasam. Egész nap fájdogál és fel vagyk puffadva. Én már beleéltem magam, hogy ez mensi tünet.
2009. jan. 29. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:
A 19:36-os vagyok. Nekem sem fáj a mellem, nincs hányingerem ,semmi ilyesmi. Néhány napig szurkált az alhasam, és tegnap előtt éjszaka, amikor ideges voltam és nehezet emeltem (azért nem volt olyan nehéz, simán elbírtam a 46 kg-ommal is) erősen belenyillalt. Elgondolkodtatott.
2009. jan. 29. 19:38
 7/14 A kérdező kommentje:
1 héttel menszi előtt nem korai még a görcsölgetés? (pont 5én jönne meg)Jobban örülnék babának, de nem akarom beleélni magam. Barnás pecsételésem sincs.
2009. jan. 29. 20:01
 8/14 anonim ***** válasza:
Írj majd hogy mizu! Nekünk az első egyből összejött úgy hogy semmire sem figyeltünk, most néztem a pé-met.
2009. jan. 29. 20:16
 9/14 A kérdező kommentje:
Megírom, ígérem, mert én is sokszor adok válaszokat és utána nem jön visszajelzés, úgyhogy nem felejtem el, meg ebből is lehet tanulni másoknak is.
2009. jan. 29. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
Most még valami jutott eszembe, nekem fáj a derekam, pedig mensi előtt nem szokott. Bocsi, hogy ilyet kérdezek, folyás milyen?
2009. jan. 29. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!