Mennyire jó a Clearblue terhességi teszt? Mikor mutatja ki először a pozitív eredményt?
Most bontottam ki,elolvastam a tájékoztatót,és azt írta hogy a nemvárt napján tesztelni..hurrá..még 3nap!
Valami más tesztet tudtok ajánlani??
Ami előbb ki mutatja a tutit!
Köszönöm.
A ClearBlue dobozára vagy a tájékoztatójára rá vannak írva a menzesz előtti napok és hány százalékban mutatja ki és, hogy akár 4 nappal is kimutatja menzesz előtt, nekem ki is mutatta. Ha csak ezt az egy tesztet akarod ellőni, akkor egyet sem lehet ajánlani, mert a biztos az elmaradás utáni napok, hiába érzékeny egy teszt, 100%-ra egyik sem mutatja ki előbb, mert mindenkinek más a szervezete, másképp volt a peteérése és más-más mindenkinél a HCG mennyisége, még a nem várt napján is. Nemcsak tesztfüggő.
A ClearBlue az egyik legjobb minőségű teszt, hiába érzékenyebb nála pl. a Qupido (10-es), de nekem pl. a Qupido negatív volt, amikor a CB már rég pozitív.
Ha sajnálod egyelőre a ClearBluet, ajánlani tudom még a Corax Be Sure-t (DM-ben lehet kapni), nekem szintén kimutatta menzesz előtt 4 nappal, jó teszt és sokkal olcsóbb (600-800 körül), mint az utóbbi.
Köszönöm a válaszodat! :)
Elvileg ma tartok a 11-12nap körül,jó pár napja fáldogál a pocim,menszi előtt nem szokott amúgy..de tegnap csináltam egy Lily tesztet és az negatív volt! Azért kérdeztem csak hogy mit tudtok a Cb-tesztről,(menyire jó,megbízható)hogy van e értelme meg csinálni egyáltalán ezt,ha már a Lily úgy is negatív :((!! Vagy a kettő ég és föld? Van még remény??? :(
En nem hallottam rola, hanem hasznaltam es nem egyet, eleg sok tesztet elhasznaltam. Amugy 25os. De szeretem, amikor valaki nem sajat tapasztalatbol kritizal egy termeket, hanem hallomasbol. Kornyezetemben par ismeros kismamanak is bejott. Persze, mindenki mas es mas tesztre eskuszik.
Kerdezo, szerintem nyugodtan tesztelj, nekem a 9.napon mar kimutatta. De reggeli vizeletbol mindenkepp. Szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!