Van aki màra (nem ) vàrta ès tesztelt màr? Eredmèny?
Sziasztok! Először is, mivel új vagyok itt szeretném leírni, hogy minden leendő kismamának nagyon szurkolok ám! :) Talán, mert hasonló cipőben járok én is.
Nekem, most kedden (27-én) kellett volna megjönnie, de se híre, se hamva (aminek nagyon örülök). Egy orvosi portálon olvastam, hogy a tesztek nem mindenkinél-nem minden esetben mutatnak pozitívat a menstri első napos késésénél. A dokik szerint érdemes bő egy hetet rávárni, azután tesztelni. Nos, én várok... :) Azt hiszem, az csak jó jel lehet, hogy a cicim fáj, de egészen másképp, mint mikor meg szokott jönni, a hasam egyáltalán nem görcsöl, ma fájt egy picit a hasam alja, de nem vészesen. És ami a legnagyobb jel lehet szerintem, hogy nem nagyon kívánom a szexet. Ugyan is úgy tudom, hogy a mestri előtt lévő nőknek, igen csak meg tud nőni a szexuális étvágya, bár az is lehet, hogy ez szintén egyéne válogatja! Kitartást mindenkinek! Mindenképpen megírom, hogy nálam mi a helyzet, mert csak reménykedek még én is!
Sziasztok! Sajnos az èn remènyeim elszàlltak erre a hònapra ,mert ma reggel megjött. Majd a következô hònapban....
Tiszta szivbôl kivànom,hogy Nektek sikerüljön ès pozitivat teszteljetek.

Kitartás kérdező!!! Van egy kínai mondás, miszerint: "Örökké nem eshet" :)
Hajrá! Bár még nem tudom, hogy nálam is mi a helyzet...:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!