Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van aki màra (nem )...

Van aki màra (nem ) vàrta ès tesztelt màr? Eredmèny?

Figyelt kérdés
2009. jan. 29. 14:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
én mára várom vagy nem várom de még nemmertem tesztelni!neked van eredmény?
2009. jan. 29. 14:19
 2/14 anonim ***** válasza:
Mára én se várom. Nem merek még tesztelni pedig tudom jobb minél elobb szembenézni a dolgokkal ha már változtatni nem is tudok rajta. Addigis reménykedhetek ......
2009. jan. 29. 14:33
 3/14 A kérdező kommentje:
Mèg èn sem teszteltem. Talàn majd szombaton. Reggeli vizeletbôl lenne a legjobb gondolom ,de èn èjszaka 2 òrànkènt felèbredek pisilni egy pàr napja.Fèlek ,hogy igy nem tud elèg HCG összegyülni ès csalòdni fogok.
2009. jan. 29. 14:39
 4/14 anonim ***** válasza:
na ezaza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!addig legalább reménykedhetünk!az a legrosszabb mikor teszt negativ és se baba se menzi ha meg menzi megjön akkor legalább megjött és tudod hogy akkor legaább menzi van ha még baba nincs is!
2009. jan. 29. 14:39
 5/14 anonim ***** válasza:

Hát igen. Én is hasonló cipőben járok. Kedden kellett volna megjönnie, de nem jött. Nem merek tesztelni. :-(

Pedig állítólag már tesztelhetnék. Azért jobb lenne tudni, csak ha negatív lesz, akkor kérdés miért nem jött meg???

Azért fel a fejjel lányok!

2009. jan. 29. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
akkor neked már 2 napja késik!de jó neked!Bárcsak nekem késne 2 napot:)
2009. jan. 29. 15:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Aranyos vagy, de az hogy 2 napja késik még nem semmit. Párszor már átéltem ezt a legnagyobb késésem 8 napos volt. Képzelhetitek.

Szóval ezért félek tesztelni.

2009. jan. 29. 15:23
 8/14 anonim ***** válasza:
Szépen osszejottunk ! Ugy lenne szép ha midannyiunknak sikerulne. Hát én drukkolok és szívbol kívánom hogy így legyen!!! Elég soknak itt pozitív lett az elmúlt 2 hétben.
2009. jan. 29. 15:40
 9/14 anonim válasza:
Nekem folyamatosan késik leghosszabb 3 hét volt és mindig a negatív tesztek. Szörnyű érzés. Szorítok mindenkinek hogy összejöjjön.
2009. jan. 29. 18:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Sajnos megjött nekem is!!! :-(
2009. jan. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!