Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 ik napja kesik a menszim,...

5 ik napja kesik a menszim, tuneteim nincsenek, vagyis szur lent egeszen lent nem a hasam hanem a nemiszervemnel, lehet felvagyok fazva megint attol keshet a menszim?

Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 22:14
 1/10 A kérdező kommentje:
ja es fajdogal a hasam de nem ugy mint akinek megakara jonni en nem ertem:S
2009. jan. 28. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia

Vegyél egy tesztet és okosabb leszel

2009. jan. 28. 22:18
 3/10 A kérdező kommentje:
hat azon gondolkozok en is :S de mar annyi negativ tesztem volt hogy elment az egesz kedvem a terhesegi tesztektol!
2009. jan. 28. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:
teljesen megértelek de az se jobb hogy kétségek között vagy mert lehetsz terhes és még sok más oka lehet annak hogy késik
2009. jan. 28. 22:26
 5/10 A kérdező kommentje:
hat igen:( megyek veszek tesztet most megirom az eredmenyt:)
2009. jan. 28. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:

:)

Drukkolok :)

2009. jan. 28. 22:47
 7/10 anonim ***** válasza:

Drukk!

Ez a fájdalom egyébként nekem is ismerős, azt hittem, fel vagyok fázva, de mégsem. :)

8 hetes kismama

2009. jan. 28. 22:59
 8/10 A kérdező kommentje:

sziasztok!

ne4gativ lett a tesztem:( de a menszim meg sehol semmi

2009. jan. 29. 01:31
 9/10 anonim ***** válasza:

:(

Azért még reménykedjünk hátha mint írtam megértelek sok negatív tesztet fogtam a kezembe persze volt 2 pozitív is de sajnos nem jött össze akkor egyik se a második vetélésem után 3 hónappal késett persze egyből nagyon boldog voltam 3 nap késés után vettem tesztet negatív lett jó el is keseredtem de csak nem akart megjönni eltelt ismét 4 nap még mindig semmi párom unszolására csináltam még 1 tesztet habár tudtam hogy úgyis negatív lesz és a legnagyobb meglepetésemre pozitív lett mint kiderült késöbb volt peteérésem és azért mutatta ki jóval késöbb a teszt a mensi kimaradása után így babóca is egy héttel kisebb méretek alapján az utolsó mensi időpontjához képest de már a 30.hétnél járunk

2009. jan. 29. 02:04
 10/10 A kérdező kommentje:
hat en is azt fogom csinalni ha nem jon meg a heten , hetvegen ujra tesztelek! barr amikor csinaltam ezt a tesztet volt vizszintesen egy halvany csik hol ott fuggolegesen kellet volna hogy legyen aztan szepen eltunk az a csik is ! hetvegeig varok!
2009. jan. 29. 04:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!