Lehet terhesség ha párom hasáról lefolyt az ondó oda? Nem hiszem h behatolt az ondó de 3napja nem jött meg a menzesze. Hátán feküdt abból a pózból nem hiszem h befolyhatott de gyanakszom. Ha előváladékos ujjal maszturbál a lány attól lehet terhesség?
Figyelt kérdés
2009. jan. 28. 20:46
11/34 anonim válasza:
Most már nem tudtok mit tenni mert a sperma beágyazódik a petesejtbe max. 72órás tabletta ha még időben vagytok!
12/34 anonim válasza:
Semmi gond természetes hogy izgultok! Remélem nem lesz baj!A kérdésedre a válasz pedig igen akkor is ha "szűk"
13/34 A kérdező kommentje:
értem. deh igazából semmi sem biztos, mert párom az utóbbi időben nagyon stresszes, és most beteg is. és lehet hogy ezek az okai annak hogy késik a menzesze, de ezek merültek fel bennem. szóval igazából lehet hogy csak simán lefolyt a lába között és nem érintette a hüvelyt, csak feltételeztem
2009. jan. 28. 21:07
14/34 A kérdező kommentje:
tehát remélem csak ez a stressz és a stb....és abban az előváladékos dologban sem vagyok biztos, tehát nem ő maszturbált, az én ujjam volt olyan, de megtöröltem, és utána nyúltam föl.
2009. jan. 28. 21:09
15/34 anonim válasza:
A menzesz kimaradása bizony sok dolog miat lehet kortól is függ és rengeteg más tényezőtől is várjatok még kicsit és meglátjátok! Sok szerencsét!
16/34 anonim válasza:
megtörlés nem számít!Attól még maradhatott vmi rajt
17/34 A kérdező kommentje:
de ha azt veszem h tudom, hogy nem volt rajta...lényeg hogy olyan volt, de megtöröltem "tisztára"...akkor azért kizárható a dolog nem ? egyébként mesélte, hogy szed valamilyen vitamint-de nem átlagos c-vitamint, hanem valamilyen mást...lényeg h ismerőse mondta neki h ő is szedi és neki zavart okozott a menzeszében...lehetne még az a vitamin is az oka ?
2009. jan. 28. 21:12
18/34 A kérdező kommentje:
és akkor, ha teszem azt, 1és 3 hét közötti ez a történet, tehát ha mondjuk 2 hete történt ez, akkor mi a teendő ? tabletta még segíthet ?
2009. jan. 28. 21:14
19/34 anonim válasza:
a tabletta már nem segít azért 72órás mert 72 óráig veheted be!
20/34 anonim válasza:
lehet hogy a vitaminok okozzák sztem hagyja abba addig a barátnőd a vitamint!ja és tisztára csak akkor törölted ha lemostad valami tusfürdő vagy ilyesmivel tudni illik a spermium akár hónapokig is elél ha oxigénnel érintkezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!