Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megírnátok azt, hogy tesztelés...

Megírnátok azt, hogy tesztelés után mi lett? Pozitív, vagy negatív?

Figyelt kérdés
A régi kérdéseket olvasgattam, és nem írjátok azt, hogy mi lett a teszt eredménye, csak azt, hogy ekkor teszteltek, de válasz? Kiváncsi vagyok.
2009. jan. 27. 20:22
 1/10 anonim ***** válasza:

ez most mi??Kinek s mikor lett milyen???

nekem a kisfiammal anno pozitív...

2009. jan. 27. 20:38
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, a kérdező arra utal, hogy a történetek "befejezetlenek"...

Igen, szerintem is hasznos lenne :)

2009. jan. 27. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csómó helyen olvastam hogy majd megírom az eredményt aztán semmi válasz.Jó lenne ha megírnák az eredményt azok akik megigérik.
2009. jan. 27. 20:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Na végre, hogy valaki érti, a kérdésem lényegét!
2009. jan. 27. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem menzi előtt 4 nappal pozitív lett
2009. jan. 27. 21:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen jogos a válasz mert ha megnézitek nagyon sokan nem irnak többet, pedig az ember szorit és gondol rájuk.

voltam igy én is egyik kérdezőnél és válasz azóta sincs.

Mert ha megirná mi lett vele akkor lenne szép kerek a történet!

2009. jan. 27. 21:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Igen az első válaszolo nem értette a kérdést!!!Azt akarnád kérdezni hogy akik feltettek ide kérdét hogy hányingerük van meg ilyesmi irták hogy holnap tesztelnek de az eredményt hiába kérdezük meg hogy irja meg milett nem akar válaszolni!Na ilyenkor általában szerintem negativ lett a teszt mert örömében megirta volna!!!

De szerintem is fontos lenne és énsem értem hogy miért nem irják meg mivel ha rákattintanak akkor ezlesz az első kérdésük mert ujválasz érkezett a kérdése!

fontos lenne nekünk akik probálkoznak hogy milyen tüneteket éreztek akkor !

2009. jan. 27. 22:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, jó a kezdeményezés, szerintem is megírhatnák!
2009. jan. 27. 22:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem sajnos negativ lett!!!
2009. jan. 28. 07:17
 10/10 anonim válasza:
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. :) Már csak azért is, mert speckó mi első babán dolgozunk, és hát mivel foglalkoztatnak bizonyos kérdések eljutottam erre az oldalra. Nagyon sok hasznos dolog és értékes info kiderült itt a számomra, de jogos, mert néha elég befejezetlenek az "ügyek". Valószínűnek tartom én is, hogy a sok negatív teszt miatt, de viszont jó lenne, ha kerek lenne a történet, hogy mások is tapasztaljanak, és tudják mi várható, vagy esetleg mire is számolhatnak, még ha nem is olyan kecsegtető a helyzet...
2009. jan. 29. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!