Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma lenne a nem várt esedékes!...

Ma lenne a nem várt esedékes! Viszont még semmi jelét nem mutatja! Lehetek babás? Van azért remény?

Figyelt kérdés

Nincs semmilyen terhességi tünetem, nem fáj semmi, nincs hányigerem! Pici fehér folyás van, de csak ennyi!

Ez az elős hónap, hogy próbálkozunk a férjemmel!

2009. jan. 27. 15:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Természetesen mindig van remény. Előfordulhat, hogy a menstruáció megléte ellenére babát vársz és vannak, akiknek végig "megvan" a terhesség alatt. És nem lehetetlen, hogy semmilyen tüneteid nincsenek (egyelőre) és nem is nagyon lesznek. A hányinger jellemzően később szokott jelentkezni, de ez egyénenként igen eltérő lehet. Azt tanácsolom, hogy vigyázz magadra, ne idegeskedj, és ha a további egy hétben nem jön meg, csinálj egy tesztet.

És egy nagyon fontos tanács: ne stresszeld magad, ha nem jönne össze, mert azzal többet ártasz. Fontos a nyugalom és a türelem.

2009. jan. 27. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
szerintem már ma is tesztelhetsz. ha pozi, akkor baba van, ha nega akkor szeritnem csak később volt pé-d és meg fog jönni.
2009. jan. 27. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, az is lehet, hogy később volt peteérésed, de én 2 nap múlva tesztelnék a helyedben, ha addig nem jelentkezik! :)
2009. jan. 27. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!