A reflexológiai talpmasszázs segített már valakinek, hogy teherbeessen?
Mennyire hatásos ez a fajta talpmasszázs?
Mennyi idő alatt várható eredmény?
A válaszokat előre is köszönöm!
Hatarozott igen a valaszom! Tinedszer korom ota rendszertelen menzeszem volt, anno azt mondtak az orvosok, hogy valoszinuleg homronos segitseg kell, ha majd babat szeretnenk. Fogamzasgatlo abbahagyasa utan ujra beallt a rendszertelenseg. Elmentem egy talpmasszorhoz. Heti egy alkalom, 2 honapon keresztul peteerest stimulalt es a legelso alkalommal megfogant a lanyom. A szules ota rendszeres a mensim, hosszuak a ciklusok, de egyertelmuen erzem a peteerest.
Mar a masodik babat tervezzuk, de egy ev sikertelen probalkozas utan elmentunk, a ferjem es en is a reflexologushoz. Lassan 5 honapja jarunk, a megfelelo napokon sikerul is egyutt lenni es megsincs eredmeny. Ettol eltekintve en hiszek benne, ugyhogy hajra!
Nagyon köszönöm a válaszokat! Nagyon bíztató.
Akkor mindenképp keresek egy jó reflexológust :)
Én is csak jókat hallottam róla. Terveztem is, hogy megyek, mert több, mint fél évig nem volt peteérésem, de közben sikerült a baba... Amit máig nem értek. :)
De mindenképp próbáld ki!
Köszönöm a válaszod! Gratulálok a kisbabádhoz :)
Ebből a ciklusból már csak 1 hetem van, azt kivárom és utána megyek kipróbálom! :)
Nekem segített. 2 vetélés, 3 sikertelen inszemináció és 1 sikertelen lombik után ajánlották ezt a módszert (na nem a nődokim)
Tavaly májustól októberig jártam a Vargha Gyógymódba (Király u.15). Életmódot is változtattam, fontos volt a napi sport és a lúgosító ételek fogyasztása is. Az egész program majdnem annyiba van, mint 1 lombik, de nagyon nem szerettem volna az újabb hormonkezelést.
Van még egy budaörsi reflexológus is, aki több ismerősömnek segített. Sajnálom, hogy nem 4 évvel ezelőtt találkoztam velük.
39 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!