Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hasznos lehet a Gynovevac...

Hasznos lehet a Gynovevac injekció kúra?

Figyelt kérdés
2008. jan. 21. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon hasznos. Én megcsináltam egy éve igaz nem baba miatt de imminerősít nem kaptam el semmi fertőzést, bezzeg előtte! Nagyon gyakran ajánlják annak aki nehezebben marad terhes! Mindenféleképp ajánlom!
2008. jan. 21. 13:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én kúpot használtam ebből a márkából, az hatásos volt.
2008. jan. 21. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
IGEN! IGEN! Akkor is ha babát szeretnél, akkor is , ha csak nem akarsz megbetegedni. Babához célszerű a pár mindkét tagjának adni. Én azt javaslom, minden héten másik oldalba kérd, úgy tudsz majd ülni. Ami fontos, ha tetszik, ha nem: izomba kell adni, ez pedig hosszabb tűt jelent. Én nem néztem oda, akkor nem is fájt. A babáért mindent megtettem volna, de elég a Gynevac. Állítólag hiánycikk. Nekem islejárt szavatosságút adtak a gyógyszertárban, ha még ott észreveszed, cseréltesd ki. Nem lett bajom a szabvatosság miatt.
2008. jan. 21. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!IGEN,nagyon hasznos,adassátok be magatoknak,ha babát szeretnétek.Bár kettőtöknek vagy 20000ft,de megéri.
2008. jan. 22. 10:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!:)
2008. jan. 23. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!