Vanna itt még rajtam kivül akik megszakitásos modszerrel védekeznek?
Kedves 15:13!
Igazad van, ez ebben a formában tényleg nem védekezés, de szerintem ezt a módszert azok alkalmazzák, akik még nem döntötték el, hogy pontosan mikor is szeretnének gyereket, vagy nem akarnak tervezni, ha jönni akar jöjjön jeligével... A kamaszoknak ez nem követendő példa, de azért van a kamasznak anyja meg apja, hogy elmagyarázza neki a "valódi" védekezés fogalmát, és mindent megtegyen azért, hogy a gyereke alkalmazza is a tudását és a védekezéshez szükséges cuccokat amiket természetesen megvesz a gyerekének. Szóval én nem érzem magam felelősnek a kamaszok felelőtlensége miatt, vagy még inkább azok szülei miatt...
Mi a fiunk elott( O tervezett baba volt) 2 evig vedekeztunk megszakitasosan es miota megszuletett( 18 honapos) szinten ezt a modszert alkalmazzuk.
Nekunk bejott, a ferjemmel mar jol ismerjuk egymas testet.
Annak a valaszolonak uzenem aki azt irta,hogy vannak mas lehetosegek is:
Igen vannak. De az en ferjem nem engedi,hogy fogigatlot szedjek, a spiralrol szinte csak rosszat hallottam,a gumi szinten nem nyujt 100% biztonsagot.
Ja es az sem lenne baj ha bacsuszna a kisteso bar meg nem most tervezzuk.
Persze a tiniknek akik ezt olvassak NEM ajanlom ezt a modszert. Ugyhogy meg veletlenul se kiserletezzetek ezzel,bar gondolom biologiat csak tanulnak...
15:13-as.Képzeld el(itt van most neked jóhéhány nő,aki példa rá)hogy ez is védekezésnek számít.Ja?és mi azért csináljuk így mert a párom szereti így csinálni,akkor csak jó lehet neki is,mert ha nem akkor nem így csinálnánk,szerintem.
Ennyi erővel semmilyen kérdést nem szabadna itt feltenni,ha azt néznénk hogy elolvassák a kis 13-14évesek.A teherbeesés témája nem nekik való.
(de ez csak az én véleményem.)
Mi is így védekezünk. Amikor akartunk babát elsőre sikerült! (2x)
Érzem a testem jelzéseit a peteérést ennyi a titok.
Szerintem én nem írtam semmi olyat aminek nem lenne valóságalapja.Én csak annyit mondtam ez nem védekezés,ne nevezzük így.Mindenki maga dönti el hogy mit hogy csinál a hálószobájában.Pl hogy megszakítással vannak együtt.Ez így helyes.Ebben a leírásban.Abban is igazat adok,hogy van aki nem tervez előre stb.Oké.De kábé ezerszer olvastam hasonló kommenteket,hogy igenis ez nem védekezés,és én is így gondolom,még is meglep,hogy letámadtok:(
Én senkit nem bántottam ezzel,csak hangot adtam annak a döbbenetnek ami akkor van bennem,ha kérdező úgy AKAR babát,hogy közben nem élesben vannak.Ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!