Nem értem. Mitöl van ez?
Figyelt kérdés
Csajok.Elméletileg hétvégén lesz pém.Tegnap,és 3 napja együtt voltam a párommal.Most este ota(kb. 21 orátol)erös alhasi görcseim vannak,mintha megakarna jönni érzés.Ez most mitöl lehet??a 3 napos sex eredménye(beágyazodás)vagy az ovus fájdalom???2010. dec. 29. 23:12
1/5 anonim válasza:
Ovus fájdalom lehet. Beágyazódás semmiképp, az a megtermékenyülést követő 7-10 napon van.
2/5 A kérdező kommentje:
köszi,én is igy gondoltam...ja és erös folyásom is van...akkor innentöl számitva kb. hány nap lehet a pé??
2010. dec. 29. 23:30
3/5 A kérdező kommentje:
tehát lehetséges hogy tényleg hétvégére lesz pém???igy értettem az utolso kérdésemet.most hagytam abba nemrég a gyogyszer szedést.nem tudom még pontosan hogy hány naposak lesznek a ciklusaim..
2010. dec. 29. 23:32
4/5 anonim válasza:
Ha most ilyen folyásod van, és fáj a hasad, akkor szerintem nem vár hétvégéig. Szerintem holnap reggel lehet hogy meglesz az ovuláció. Mert ugye az általában a hajnali órákban történik. Legalábbis nekem mindig aznap vagy előtte egy nappal fáj a hasam, és folyásom is akkor van. Úgyhogy már most hajrá!
5/5 A kérdező kommentje:
tegnap együtt voltam a párommal,ma lejebb ment kicsit a höm mint szokott.ez jot jelent??
2010. dec. 30. 08:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!