Úgy néz ki ma van peé-em, de nem értem mitől ilyen?
Figyelt kérdés
Ma amikor megtöröltem magam,a nyúlós ragadós nyákom halvány barnás rózsaszínes volt.Ilyet még nem tapasztaltam.Mitől lehet?2010. máj. 17. 10:55
1/3 anonim válasza:
előfordul néha ún ovulációs vérzés. ez csak pár csepp. neked valószínűleg ez van
2/3 anonim válasza:
Ovulációs vérzésnek is mondják,(kb olyan mint a takony az állaga már bocsi, hogy így írom, de van akinek pár csepp vér is kíséri.. igazából nagyon kevés nőnek adatik meg, hogy ezt észre vegye vagy lássa szerencsés vagy, tessék apázni szorgalmasan a napokban!!Néha nekem is szokott ilyen lenni, kb évente egyszer:) amúgy csak a petefészek szurkából és a hőm alakulásából tudom ,hogy mikor van tüszőrepedésem..
3/3 anonim válasza:
Teljesen normális, ovulációs vérzés. Nekem is van ilyenem, ebből a szempontból a "szerencsésebbek" közé tartozunk, mert nagyon sokan nem veszik észre vagy nem olyan feltűnő. Ne aggódj miatta, teljesen normális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!