Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hcg szint emelkedés csak...

Hcg szint emelkedés csak terhességtől lehet, vagy okozhatja más is?

Figyelt kérdés
Csüt.-ön 220 volt, ma kellett újra vérvételre mennem, hogy merre mozdult el. Több pozitív tesztem van, de: dec.20-án volt utoljára mensim, jan. 10-én már pozitívat teszteltem. Viszont a doki pénteken nem látott semmit hüvelyi uh-val. De a ciklusom 32-42 napos szokott lenni. Ehhez képest a jan. 10 nekem nagyon korainak tűnik a pozitívhoz, ráadásul rejtély, hogy hol van akkor a bébi.Az is lehet, hogy már vetélésem volt, mert kevés vérzésem van? Valaki hasonlót élt már át?
2009. jan. 26. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én úgy tudom ,hogy ciszta is okozhat HCG szint emelkedést.A doki nem írt elő semmi más vizsgálatot?
2009. jan. 26. 13:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem írt semmit elő. Uh-val nézett pénteken, azt mondta, hogy a petevezeték és petefészek is tiszta, nincs benne, rajta semmi.A cisztát is látnia kellett volna akkor, nem? Holnap mondja meg az eredményt, addig is izgulhatok, hogy akkor most mi a helyzet.
2009. jan. 26. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok hogy ne legyen semmi baj.Lehet csak a hormonjaid szórakoznak veled.
2009. jan. 26. 14:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Én is bizakodom, addig meg lerágom a körmömet.
2009. jan. 26. 14:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Úgy hallottam ,olvastam, hogy pajzsmirigy túltengés vagy valami hasonló pajzsmirigy működési rendellenesség okozhat pozitív tesztet. Remélem nincs semmi bajod!
2009. jan. 26. 14:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt valami hasonló.Heteken keresztül pozitív volt a teszt.Közben görcsöltem véreztem.Az uh-n semmit nem láttak.Azt hitték méhen kívüli terhességem van.Két hétig feküdtem a kórházban.Végül kidereült elvetéltem.Remélem neked nem vetélésed van hanem lesz egy szép kisbabád.
2009. jan. 26. 14:23
 7/8 A kérdező kommentje:

A helyzet az, hogy ált. délelőtt vérzek-nem nagyon-, délután pedig szinte semmi, vagy csak nagyon kis pecsételésem van. Semmi görcsöm, csak az első nap, mikor vérezgetni kezdtem (vasárnap) mensi szerű, de nem olyan erős, mint akkor szokott. Nekem is mondta a doki, hogy 2-3% az esély a méhen kívülire, de a tünetek egyenlőre ezt sem igazolják teljesen. Holnapra talán többet tudok, de addig próbálok tájékozódni mire számíthatok.

Köszi a tippeket mindenkinek!

2009. jan. 26. 14:34
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tapasztalatokat és bíztatásokat. Sajnos megvolt a hcg vizsgálat és csökken, sajna elment a babám, még mielőtt igazán kialakulhatott volna. Biztos jobb így, mert a természetes kiválasztódás működött.

Mindenkinek boldog babavárást!

2009. jan. 27. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!