Endometriózis műtét után két héttel normális ha néha fájdogál kicsit a hasam? Van aki utána rögtön teherbe esett?
Nekem is fájt :(
Azért sok mindent összekaszabolnak ott (nekem legalábbis sok helyen voltak összenövések), be kell gyógyulnia a sebnek.
Nekem akkor nem volt aktuális a gyerek, majd 2 év múlva újra kialakult, és 2 hónap múlva terhes lettem.
Köszönöm szépen a válaszodat :)
És Neked mennyi ideig kellett otthon maradnod pihenni? És mennyit lehet emelni? Most az ha felemelem a laptopomat gondolom nem gond. Tiszta hipohonder lettem :S
A babucihoz gratulálok. És mielőtt terhes lettél meg kellet megint műttetned magad?
Nekem petevezeték átfúvást csináltak. Nem volt elzáródva, de endometrózist vettek észre műtét közben.
4 hónap múlva teszteltem pozitívat.
Szia! Első vagyok.
Hát már nagyon régen volt, ilyenekre nem emlékszem, de egy hetet tuti úgy mozogtam, mint a mozgássérült. :)
MIkor újra előjött, akkor mondta a doki, hogy vagy hormon, vagy babó. Hát a babót választottuk, és egyáltalán nem is reménykedtem, hogy sikerülhet, és lám, a 2. hónapban összejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!