"Házi praktikák" teherbeesés érdekében?
Tudtok olyan módszereket amivel elősegíthetem a terhességet?
3 hónapja próbálkozunk de még semmi!Menjünk már most dokihoz vagy van más "megoldás " is?
Tegnap elmentem gyógyszertárba ,vettem egy tesztet is mert folyton émelygek meg nem bírok enni...gondoltam hátha...
de semmi:(
Nos megkérdeztem ezeket a teszteket 2 félét mutatott!A mikroszkóposat és a "pisiset" Nincs nagy különbség a kettő között árban kb 1000forint DE a "pisisbe" csak 7 db van a másik pedig többször használatos!
UTolsó!szerintem ezt a nyálmintásat választom még most, légyszi írj már le pár dolgot róla!Köszönöm
Szia!
Igen,ez a nyálmintás amikroszkópos,amit írtam. Én nem használtam,mert utána néztem anno a neten és nagyon sokan nem tudták vagy félreértelmezték...de ettől még neked beválhat,remélem sikerrel használod. A pisis,amit én is használtam olyan,hogy egyértelműen látod a tesztcsík erősségét,ha ugyanolyan vagy még erősebb,mint a kontrollcsík,pozitívnak számít. De remélem tényleg beválik a mikroszkóp és nem kell költened a másikra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!