"Házi praktikák" teherbeesés érdekében?
Tudtok olyan módszereket amivel elősegíthetem a terhességet?
3 hónapja próbálkozunk de még semmi!Menjünk már most dokihoz vagy van más "megoldás " is?
elsonek igaza van.
nekunk a nyugi jott be,nem stresszeltem rajta,feladtuk(4ev utan)akkor sikerult a manom.
hazi parktika.ferjed ne horjon szoros nacit,ne furodjon forro vizben,szauna nuku.
Sztem a te esetedben a legjobb módszer, ha abbahagyod a praktikák keresését, nem bújod tovább az internetet és az ilyen oldalakat, hanem használj LH tesztet és ovu idején szeretgessétek egymást apával 2naponta.
És nyugi, ha majd 3év mulva sem lesz baba, akkor lehet itt kérdezgetni! Nem szidás akart lenni- csak tényleg légy türelmes. 3hónap az semmi. Átlagosan fél év alatt lehet összehozni egy gyereket, ha mindkét fél egészséges. Ebbe benne van, hogy valaki 1-2-3, de valaki 11-12hónapot is vár a babára. SZóval nyugi!
Én is a 3-dik hónap után használtam LH-tesztet,azután,h poz. lett,palástsfűteát ittam. Rögtön összejött. De tény,h nem szabad rágörcsölni és a 3 hónap még semmi. 25 év alatt átlagosan 4, 25 és 30 év között pedig 6 hónap alatt sikerül babát összehozni:) Ezért a doki addig nem is foglalkozik veled,legalábbis a normális gondolkodású.
Sok sikert!
33 hetes ikres kismama
Patikában is kapható ez a teszt??
Érdekes:)Erről még nem is hallottam , de kipróbálom!A családba 1 gyerekre kellett várni 1 évet az pedig én voltam!Amúgy mindenki jött "normálisan" sőt nagymamám igen termékeny volt 3as ikrek (ebből az én apum az egyik)
1el megelégednék:(!Remélem ez a teszt segít!Köszönöm Szépen a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!