A roma lányok hogy esnek ilyen könnyen teherbe? Elég 1-2alkalom és máris terhesek.
Nemtudom, szerintem benne van a vérükben...
27/N
Jó, de te míg egy pasival próbálkozol kb hetente 2*, ő addig legalább 5tel és hetente 10*.
Legalábbis nálunk a soron ez megy.
Nem vagyok roma, egyet sem ismerek, 15 éve élek a férjemmel, nem csaltam meg. Rögtön teherbe esek, amint abbahagyom a fogamzásgátlót. Több ilyen nőt is ismerek. Most nagyon parázok, mert már négy gyerekünk van és nem szeretnénk többet és hát a tabletta sem 100%-os. Sajnálom, hogy nektek nem jön össze... Tényleg, nagyon.
Kívánom, hogy az új évben sikerüljön!
Azért, mert nem esznek bolti tartósítószeres vackokat és soha nem szedtek fogamzásgátlót. A fogamzásgátlók miatt kiürült hormonokat az ivóvízből nem tudják kiszűrni ezért van az is,hogy az állatvilág szaporodása és a meddőségi probléma ennyire eldurvult (nagyon sok a meddő, minden 5.. pár) és egyesek szerint ez felel azért, hogy egyre több a homoszexuális férfi.
Úgy gondolom azért van valóságalapja.
És a romákkal kapcsolatban, ők leginkább kútvizet isznak, ahogy én látom, és kevesebb kerül a szervezetükbe a női hormonokból.
mindenkinek elég egy alkalom, nem hallottam még, hogy több alkalom kéne a teherbeeséshez. Én soha nem ittam kútvizet, több, mint tíz évig szedtem fogamzásgátlót, 3 hónapos korom óta tartosított, akármilyen vackokat eszem, nem vagyok roma és egyből sikerült, kétszer.
De ismerek olyat, unokatestvérem felesége, aki szintén nem roma és 7 gyerek után, volt legalább ennyi abortusza aztán megint 6 gyerek legalább. De mondjuk az életvitelük az kb a romák szintjén van. Segélyből élnek, könyörkoszton a gyerekek stb stb. Úgyhogy az igaz, ahova nem kéne oda jut bőven. Sőt belegondolok, nem is egy ilyet ismerek.
Egyébként szerintem ez alkati dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!