Fizetnétek az orvosotoknak missed ab. -ért? És mennyit?
Figyelt kérdés
Hozzá járok már 10 éve, párszor már műtött is, elég sok mindent megtett nekem anno.Nála is szültem. Most missed ab.-ra "várok", ő fogja csinálni jövő héten, ha meg addig vérzek akkor hívjam fel és valószínű akkor is bejön és ő csinálja meg.
Mit tegyek? Ti mennyit adnátok, ha adnátok? (Persze lehet nem is fogadja el.)
2009. jan. 24. 22:16
1/10 anonim 

válasza:

Szerintem ilyen esetben nem szokás fizetni, nem várhatja el az orvos.
2/10 anonim 

válasza:

Szia! Együttérzek veled a műtét miatt. Sajnos nekem is volt egy ilyen beavatkozásom, nagyon gyoran kellett cselekedni, így nem volt időm megkérdezni senkit a pénzről. Mivel csak azt az egy dokit ismertem a kórházból, aki műtétre küldött, megkértem, hogy csinálja ő. 20.000 Ft-ot adtam neki, előre. Sem előtte, sem utána nem éreztem semmi fájdalmat, a vérzésem is pár nap alatt elmúlt. Ismerőseim sokallották az összeget, de nekem megérte a tapasztaltak alapján. Kitartást és mielőbbi felépülést kívánok!
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, hát nem tudom én 10.000.re gondoltam, mert azért mégis hozzá járok, 20.000-at nem nagyon tudok kiszorítani, gyeden vagyok, meg nem is tudom már az árakat. Amúgy a tied mikor volt, hány éve?
2009. jan. 24. 22:29
4/10 anonim 

válasza:

Sajnos 2 éve én is átestem rajta :( Amikor jártam az orvoshoz, nem adtam pénzt, nem magánrendelőben voltam. A műtét után, amikor kontrollra mentem, adtam egy zárt borítékot. Nem kért pénzt, és igyekeztem olyan udvariasan adni, ahogy csak tőlem tellett (mindenképp szerettem volna, ha elfogadja), meg is köszönte. 15 E Ft-ot tettem bele. Hozzáteszem, életemben akkor voltam először kórházban, a szomorúságom mellett úgy féltem, mint még soha... az Ő embersége miatt volt egy kicsit könnyebb. Minden rendben ment, semmi szövődmény, és 3 hónap múlva ő volt az, aki megállapította, hogy újra babát várok :) Egyébként erről én is megkérdeztem a barátnőmet, akit már műtött ez az orvos, tőle sem kért semmit, sem a műtétért, sem pedig a vizsgálatokért, de ő is ennyit adott.
5/10 anonim 

válasza:

Szerintem 10.000 bőven elég, bár érdekes az az orvos , aki ilyenkor elfogad pénzt :S
6/10 anonim 

válasza:

Nekem is volt missed ab.-on első terhességnél :-( Nem adtam pénzt az orvosomnak, eszembe sem jutott volna egyébként.... Minden jól sikerült, és hamar felépültem. 2 évvel később nála szültem a kisfiamat, és csak akkor adtam pénzt.
7/10 anonim 

válasza:

Én most voltam decemberben és én is adtam neki 10 ezret.
8/10 anonim 

válasza:

Nekem 1 éve volt missed.ab a doki szemrebbenés nélkül elkérte érte a 30 000 ft-ot. Igaz elötte másnál voltam, aki most figyeljetek: NEM VETTE ÉSZRE, HOGY ELMENT A BABA (sztem ez elég durva a mai világban). Úgyhogy én valahol örültem, hogy legalább vki normálisan befejezte a dolgot, mert ha esetleg várok vele még egy pár hetet, lehet olyan szövődményei lesznek, hogy nem lehet többé gyerekem, esetleg vérmérgezést kapok és belehalok, ilyenre is volt már sajnos példa.
9/10 anonim 

válasza:

Szia! Én is magándokihoz járok 10 éve, két kislányt szültem nála. Sajnos egy hete én is elkezdtem vérezni a 3. babával és műszeres befejezés lett a vége. Utána egy héttel mentem hozz, egy kicsit beszélgettünk a dologról, nem vizsgált meg. Kérdeztem mivel tartozom, nem kért semmit, egy 5000-est adtam neki.
10/10 anonim válasza:
Én biztos adok neki, de még nem tudom mennyit. A zárójelentéssel együtt kaptam egy hivatalos papírt, hogy az OEP 34 ezret fog fizetni a kórháznak a beavatkozásért. De az eddigi kommentek szerint ez sok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!