Nem jött meg és 13 éves mit tegyen?

Nos szeretnék naív lenni és azt hinni, hogy ez a kérdés csak rossz helyen lett feltéve. És az a kislány az első vérzéséről kérdez és nem a szex utáni következőről. Sajnos tény és való, hogy a mai lányok hamarabb érnek és szomorú is. Visszagondolva (24 vagyok), nekem eszem ágában sem állt szexelni ennyi idősen.
Nos mindenféleképpen el kell mennie egy dokihoz. Nem csak terhesség kiszűrése miatt, hanem hogy megvizsgálják!
21 hetes kismami

Lehet,hogy az első vérzése és nem tudja mit tegyen.Lehetséges,hogy más hova akarta írni a kérdést.De azért kifejthetné bővebben.
Első vérzésed?

nem biztos hogy azért nem jött meg neki mert szexelt hanem lehet hogy nem érett meg lehet hogy még soha nem jött meg és a bnőinek meg megjött már lehet hogy késönérö nem kell mindent félreérteni
ez van

utolsónak: akkor nem a teherbeeséshez irta volna,ha még nem jött meg neki soha......
gondolkozz-.-"

Ühm, nem olvastam el az előttem írókat. Ha a menstruációja nem jött meg, akkor várjon 17 éves koráig, onnantól kezdve baj. De addig örüljön, amíg nem jött meg, mert nem tudom miért menő ez, de én mindig is szerettem volna, ha majd csak később jön meg. Izé, szóval, ha meg szex után... Hát 13 évesen szerintem nem ilyeneket kéne csinálnia...
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!