Mindig pontos (28 napra jött meg) volt eddig a menzim! 2 hónapja próbálkozunk babásodni! Az előző hónapban már 32 napra, a mostaniban pedig 34-re jött meg! Mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi okozhatja a problémámat, hiszen 13 éve menstruálok és sosem volt ilyen! Nem szedek semmilyen gyógyszert! Ebben a hónapban még az is probléma hogy menszi előtt és után is barnázok. Lehet ez attól, hogy nagyon rágörcsöltem a témára, vagy menjek inkább dokihoz? Van tapasztalatotok e téren?2010. dec. 23. 19:34
1/3 anonim válasza:
egy anyuka járt igy akivel együtt szültem. Amint elhatározták jöhet a baba az addig pontos ciklusa azonnal megborult. össze viszza jött meg neki. 8 hónap után faldták és leszálltak a témáról. Azonnal terhes lett.
2/3 anonim válasza:
Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, de valami miatt nem fejlődött tovább, Te pedig annyit érzékelsz ebből, hogy késett a menstruációd. Még próbálkozzatok pár hónapig, és ha még akkor sem jött össze, ráérsz akkor dokihoz menni. Minden jót!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Remélem tényleg nincs semmi baj! Nekem is eszembe jutott, hogy valami próbálkozás volt a megtermékenyülésre! Azt hallottam sokszor van olyan, hogy megtermékenyül a petesejt, de nem tud beágyazódni és spontán elmegy! Lehet, hogy nálam is ez volt! Próbálkozunk tovább és szedem az elevitet, folsavat és iszom a cickafark teát!
Kellemes ünnepeket!
2010. dec. 24. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!