Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik most velem?

Mi történik most velem?

Figyelt kérdés
a gondom a következő:jan.6-án kellett volna megjönni.11-én jött meg.voltak terhes tüneteim (kávéundor,szúrkálás a hasamban,mell fájás stb)a teszt akkor negatívat mutatott.4 napíg tartott a mensim.mióta elmúlt folyton émelygek,ég a gyomrom (néha görcsöl is)a hányingerre még éjjel is felébredek.a nap 24 órájában érzem.a kávét már egyáltalán nem birom meginni.a mellem viszont nem fáj.ti mit gondoltok mi lehet?mit tegyek?
2008. jan. 19. 18:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Miután 4 napig megvolt,lehet,hogy csak a hormonok játszanak veled.De az is ott van,hogy lehet terhesség.Csinálj még egy tesztet.Ha negatív lessz,akkor lehet,hogy enyhe gyomorronta´s.
2008. jan. 19. 18:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Menj orvoshoz ő kideríti mi a baj.
2008. jan. 19. 19:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is dokit tudnám javasolni, lehet hogy semmi komoly de szerintem jobb ha kiderited mi lehet az ok.
2008. jan. 20. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Teszt, és ha negatív, irány a doki, ha meg pozitív, akkor azért:-)
2008. jan. 20. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!