Ki nem varja meg karacsony elott?
Én szerda-csüt-re nem várom, de attól függetlenül tuti megjön. :( Semmi tünetem nincs, kivéve egy-egy ide-oda szúrás,nyilallás. Ma reggel (11.dpo) teszteltem. Tök nega. :(
Vagyis ha sokáig nézem, akkor "rálátok" egy 2. csíkot is :D
De ez csak önámítás :(
Na ezért nem teszteltem még.Lehet így is -úgy is negatív lenne. Ha nem jön meg kedden, várok még egy-két napot és csütörtökön reggel tesztelek. Ez a terv!
Olyan jó hogy ilyen sokan vagyunk! Szurkolok mindenkinek! Jó lenne kapcsolatban maradnunk!!!
Én amúgy azért nem reménykedek, mert ovu utáni napon voltunk együtt csak (előtte pedig 5 nappal)....:(
Sziasztok,
En is tegnapra nem vartam nem is jott meg, es este kiderult 6 hetes vagyok:) 14mm-es petezsakkal es magzatvizzel:) talan a legszebb ajandek!!!!!!!.lll:)))))
Én 15.dpo-n vagyok. Mivel rendszertelen a ciklusom, nem tudom mikorra nem várom, így az átlag 14 nappal számolok. Tehát tegnapra nem vártam.(Előző vérzésem pl. 11.napra jött)Épp a rendszertelenség miatt nem nagyon merek reménykedni. Amúgy semmit, de semmit nem érzek. Hőm még soha nem volt ilyen magas, mint ma(37.1) Görbém szép, nincs bene visszaesés, de nem tudom, nem is igazán "kaptuk el" az ovut....
Még nem teszteltem, talán holnap vagy holnapután, ha nem jön meg addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!