Ebben a hónapban volt peteérésem és az ovu teszt is két csíkos lett. Mennyi az esélye, hogy terhes lehetek?
Akkor van peteérés, amikor lenn van a hő. Ha már felmegy, akkor kiszabadult.
Amúgy nem szabály a babatervezőkön, itt egy link ami meglepő is: [link]
Hát bevallom, ezt nem értettem, én se nem hőmérőztem, se nem ovuteszteztem, csak szeretkeztem boldogan a férjemmel és sikerütl a baba 3 hónap alatt, pedig azt mondták, nem lehtek terhess...
A titka a nyugalom, hagyd a fenébe a sok tesztelést, szeretkezz nyugodtan, felejts el minden mást, előbb fog siekrülni, hidd el!!!
Amúgy miért ne lehetnél terhes? hisz okot adtál rá a természetnek:-)
Szia! A babatervezők oldalán ezt írja:
Összefoglalóan azt lehet mondani, hogy a tüszőrepedés legtöbb esetben a megemelkedett hőmérséklet elött 1-2 nappal, vagy a hőmérsékletemelkedés napján történik. Ritkábban 3-4 nappal a megemelkedett hőmérséklet előtt vagy a hőmérsékletemelkedés második napján. A legtöbb és legjobb minőségű hüvelyi váladékot 5 napon belül a hőmérsékletemelkedés előtt vagy utána 3 napon belül lehet megfigyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!