Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sajnos a mai tesztem negatív...

Sajnos a mai tesztem negatív lett. Érdemes még pár nap múlva csinálni?

Figyelt kérdés

Én vok az, aki a következőket írta:

Dec.10én volt az utolsó mesnim első napja, ha az -az utolsó volt, mert most jan.11én volt egy 2 napig tartó vérzésem. Azért nem nagyon akarom mensinek hinni, mert az nálam mindig 5 napig tart, és akkor 5 napig vérzek is, de most csak 2 napig véreztem. Karácsonykor volt peteérésem, együtt is voltam a párommal, elég sok tünetem volt. Éppen jan 13.a körül akartam tesztet csinálni, de így hogy jan11én véreztem, nem csináltam.

Hát ma csináltam, és sajna negatív lett! :(((((((((

2008. jan. 18. 13:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne keseredjél el,próbálkozzatok ezentúl is,legközelebb sikerül!
2008. jan. 18. 14:42
 2/5 anonim ***** válasza:
sajnálom,majd legközelebb!!Fel a fejjel!!
2008. jan. 18. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne keseredj el! Most egy nagyot csalódtál, átestél a holtponton. A következő hónaptól kezdve, már nem fogsz annyit a babára gondolni, nem akarod görcsösen, és meglátod úgy fog összejönni!! Én is így voltam. Akkor jön, amikor nem is számítasz rá. Sok sikert!
2008. jan. 18. 15:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Szió!

Én voltam az, aki azt írtam, hogy szerintem nem vagy babás, ha elég erős volt a vérzés.

Ne aggódj, az első csalódás után én sírtam, mostmeg már nem is foglalkoztat a téma. Dúl a l'amour, a baba meg majd jön, amikor felkészült rá a szervezetem...

Egyébként szerintem nálad is ez a rövidebb mensi azt jelzi, hogy készülődsz már.

Sok sikert!

2008. jan. 18. 20:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt hányingerem úgy éreztem terhes vagyok, de görcsöl a hasam meg fog jönni. Valahol még bizom hogy tévedek de ezek a görcsök a menszesz előjelei.:-(

Fel a fejjel! Talán a jövő hónapban sikerül!

Drukkolok!

2008. jan. 19. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!