Hova kell menni ha nem esem teherbe, és mit kell csinálni? Bőv. Lent.
Én 2,5 év sikertelen próbálkozás után a nődokimhoz fordultam, aki első körben hormonvizsgálatot végzett, majd a következő hónapban HSG-t. Kiderült, hogy mindkét petevezetékem átjárhatatlan, ezért mi egyből bejelentkeztünk a Kaáli Intézetbe.
36 hetes lombikos kismama
Szia!
Én a nőgyógyászomhoz mentem, aki megcsinálta az alap kivizsgálásokat.
Viszont így utólag azt gondolom, reögtön a meddőségi központban kellett volna kezdenünk, ott sokkal gyorsabban mennek a dolgok. A nődoki sorban haladt a vizsgálatokkal, és csak akkor kérte a következőt, amikor az előzőnek megvolt az eredménye, és rendben volt. Pedig egyik probléma nem zárja ki a másikat. :-(
Meddőségi központ megcsináhatja egyszerre az összeset. Nekünk fél év ment el csak a vizsgálatokra, mielőtt bármi is történt volna. :-(
nőgyógyászhoz mentem. ő beutalt engem - ahogy manka is írta, szép sorjában - hormonvizsgálatra a ciklus elején és végén, a közepén pedig peteérést néző hüvelyi ultrahangra. ez volt egy ciklus alatt, azaz 1 hónap. (ezzel egy időben a férjem andrológián járt spermavizsgálaton.)
az eredményeimmel visszamentem a nőgyógyászhoz, aki - mivel minden rendben - beutalt petevezeték átjárhatósági vizsgálatra. ezen még nem voltam, mert a ciklus első felében szabad csak menni, s eddig nem tudtam időpontot egyeztetni a vizsgálatról, ami nekem is, nekik is jó lett volna. de nem is bánom, mert hátha nem lesz rá szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!