6mm-es méhnyálkahártya elmaradt mesi után pár nappal semmiképp sem jelenthet babát a pozitív teszt ellenére sem?
ez a másik amit mutattam ez meg ma délután az orvos utáni tesztem....mert nem bírtam felfogni,hogy mit mondott
November elején volt meg.Most olyan 3-4-5napja késik..Ha a peteéréstől számolom.Neked is kívánok ilyen zebrás tesztet:)
Remélem tényle itt a kisangyal a pocimban..már több mint egy éve várjuk.
Nagyon fiatal a terhességed még, azért nem látszik semmi. Nekem mindkét gyerekemmel ez volt, valahogy túl korán mentem(pedig a mensim késett már vagy 1 hete). Nekem is zat mondták, hogy nincs baba, csal a teszt. Nem hittem el egyszer se. Visszamentem 2 hét múlva, addigra mindkét babámnak szívhangja volt már. Ugyanaz történt hajszálra mindkettőnél csak 2 éve eltéréssel.
Szóval pozitiv a teszted, 99% hogy terhes vagy. Várj egy-két hetet vagy legalább egyet és menj el egy másik dokihoz.
Gratulálok!
A teszted pozitív, gratulálok.
A dokihoz hamar mentél azért nem látott még semmit.
És ha még 5ször megkérdezed akkor is így lesz.
Minden esetre gondolkozz el a jövőn :megtartod vagy sem.
Ha megszületik nem lehet visszavinni a kórházba ,köszönöm túl hangos ,nem kérem. Rendkívül nagy felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!