Folsavat és Elevitet is szedhetek egyszere?
Figyelt kérdés
Vagy melyiket ajánljátok, nem lesz sok a szervezetemben a folsavból? Köszönöm a válaszotokat! Nagyon tetszik ez az oldal hogy bármilyen kérdést fel lehet tenni. Mivel most a baba körül járnak a gondolataim csak ezt az oldalt nézem. Valószinű ma meg fog jönni mert már fáj a hasam. Drukkolok mindenkinek sikerüljön a babaprojekt.2008. jan. 18. 06:56
1/5 anonim válasza:
Mi is drukk neked!Én azt mondanám ha most tervezitek, először elég csak az Elevit, a folsavat meg ráér, ha terhes leszel, és vérvétel után a doki ajálja.Az Elevitben is van egy kicsi, ami elég lesz az elején.Én Elevit párti vagyok, de olvashatsz itt eltérő véleményeket,kérdezd meg az orvosod véleményét is.De ha hányingerre hajlamosabb leszel, lehet a Gravida válna be, de sokféle van.Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz.Folsavat ráérsz még szedni.Előbb a terhesvédő vitamint szedd.Én a Gravidát szedem, nekem bevállt, de biztos ugyanolyan jó az Elevit is. Sok sikert.
3/5 anonim válasza:
Szerintem beszélj erről az orvosoddal.H ő mit javasol az elején,még a teherbeesés előtt.
Édesanyám végig csak Ferrofolic nevű vas és folsav tartalmú vitamint szedte.(Én is azt szedem.)Meg Vitafruit nevű koncentrált gyümölcslét.Keress rá googleban,és megtalálod.
Meg igyekszem odafigyelni,és egy teljesértékű étrendet kialakítani.
4/5 anonim válasza:
Mi egy honapja probálkoztunk és össze is jött,de csak 2 hete szedem,(most 5 hetes vagyok)az elevitet,és folsavat is.Nekem a doki mondta h szedjem mindkettőt egyszerre,nem lesz gond.A folsav fontos,mivel csökkenti a vetélés esélyét,és a korai szülést!
5/5 anonim válasza:
Nincs bajod az Elevittől? Én átfgok térni a Gravidára, mert amikor terhesség előtt azt szedtem, semmi bajom nem volt, most viszont terhesség alatt az Elevittől szinte fekete a székletem (a sok vastól), az is lehet, hogy a hányásom is attól volt, mert két napja nem vettem be és nem hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!